reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

LadyCaro super Cię widzieć i wierzyłam, że kiedyś wrócisz z takim super newsem! Niech rośnie zdrowo Kajtuś 👶🏻

Ja dziś weszłam niby w 26tc i młody wczoraj to świętował - wepchnięciem mi stóp jakoś pod biodro. 💀

Jadę po wózek zobaczyć na żywo i pojeździć nim po salonie i zgarnąć fotelik. Ciekawa jestem czy dziś zabiorę z salonu czy będę musiała poczekać. 🫡 Wolałabym męża samego nie puszczać potem. 🤣 Bo później tylko się bawię w infolinie.
Nie wiem jak u Ciebie w sklepie, ale u mnie jest tak,ze gwarancja liczy sie od momentu odbioru ze sklepu, wiec oplaca sie odebrać jak najpóźniej:)

reklama
Ufff, odebrałam dzisiaj wszystko, wózek, fotelik, wanienkę więc mam z głowy już. 😄
Zostały mi tylko głupotki... a gwarancyjnie myślę raczej dwa lata spokojnie wystarczą (mogę przedłużyć gwarancję na wózek bezpośrednio u producenta z tego co mówili mi w sklepie).

Byliśmy na urodzinach u kolegi starszaka i dowiedziałam się, że jedna mama spodziewała się trzeciego malucha - trochę zazdrość zakłuła 🥺 Mam nadzieję, że i ja spełnię moje marzenie o trójce dzieci 🥹

Ufff, odebrałam dzisiaj wszystko, wózek, fotelik, wanienkę więc mam z głowy już. 😄
Zostały mi tylko głupotki... a gwarancyjnie myślę raczej dwa lata spokojnie wystarczą (mogę przedłużyć gwarancję na wózek bezpośrednio u producenta z tego co mówili mi w sklepie).
Ej a na jaki wozek sie zdecydowaliscie? :D zbieram opinie 😝😂

Skonczylam dzisiaj ogladac Heweliusza i naszla mnie jedna refleksja.. tak jak o powodzi, tak i ten serio dobrze wyszly nam jako polakom te filmy, moge spokojnie powiedziec, ze dobra robota, ale kurde przykry jest fakt, jak przedstawiaja Polske jako smutna, zaniedbana, biedna, szarobura… ja wiem, ze to takie czasy teoche byly, ale mam wrazenie, ze to troche tak jakbysmy nie mieli nic do zaoferowania… potem ktos to obejrzy i gdzies w stanach mysla o nas, ze ciagle trwa tu komuna

Ej a na jaki wozek sie zdecydowaliscie? :D zbieram opinie 😝😂

My wzięliśmy Venicci Upline 2, gondola + spacerówka i oddzielnie dobraliśmy sobie fotelik.
Z fotelikiem było tak, że ja chciałam Avionauta ale finalnie dobraliśmy maxi cosi pebble 360 pro2.
Wózek dla mnie i dla męża spoko, lekko bardzo się prowadzi, wykończenie ma fajne. Fotelik z bazą mi tyłka nie urwał, mężowi już tak, no bo boszzz boszzz, co za cuda technologii. 🤣

reklama
Do góry