reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tak właśnie było.

Załączniki

• 9461be11-8f1e-4d6e-88f0-7c6559a5180e.jpeg
    9461be11-8f1e-4d6e-88f0-7c6559a5180e.jpeg
    37,1 KB · Wyświetleń: 79
reklama
A ja takich nie oglądam bo jak ktoś kogoś krzywdzi na ekranie to chciałabym zwyrodnialcowi jeb...ąć 😅
Od razu mam żyłkę na czole.
Jeny. W TV leciał jakiś film, o jakimś zbóju wiejskim co ludzi terroryzował, normalnie nachodził w domu i żądał pieniędzy itd... w końcu go faceci zatłukli i był spokój, ale ja 3/4 filmu sama chciałam go... 🤬

Dobrze, że koło przysłowiowego wuja Ci to lata, gorzej jakbyś jeszcze brała do bani cudzy alkoholizm.
No lata, za dużo widziałam za dzieciaka ogólnie. Na moje min ojciec może być pochowany jako nn gdzieś tam i właśnie wisi mi to. Z resztą nawet gdybym dostała telefon (miałam takie rozkmniy) to moja noga nie powstałaby na jego pogrzebie. Szkoda kasy na wiązanki bo jedyną wiązankę jaką mogłabym puścić to wiązanka słowna a i tak za mało było to. Mówi się, że po latach wszystko przemija, ni ch***a. Dalej boli jak wcześniej bolało i dalej czuje tą samą nienawiść jaką czułam za dzieciaka. Może po latach tych parunastu zmienił się, nie wiem ale to czego doświadczyła moja Mama i moje rodzeństwo no jest niewybaczalne serio.

Gdybym usiadła i spisała to wszystko na kartkę, to niezła książka mogłaby powstać. Smarzowski mógłby na tym właśnie film następny nakręcić.

A ja takich nie oglądam bo jak ktoś kogoś krzywdzi na ekranie to chciałabym zwyrodnialcowi jeb...ąć 😅
Od razu mam żyłkę na czole.
Jeny. W TV leciał jakiś film, o jakimś zbóju wiejskim co ludzi terroryzował, normalnie nachodził w domu i żądał pieniędzy itd... w końcu go faceci zatłukli i był spokój, ale ja 3/4 filmu sama chciałam go... 🤬
A to ja mam to samo albo podobnie. W kinie chyba kazaliby mi wyjść z seansu XD

reklama
Do góry