reklama
Ja byłam z corka...mocny film.Która z Was oglądała dom dobry? Nie wiem czy emocjonalnie mnie nie roz****e a nie powiem, lubię twórczość Smarzowskiego.
Paula_i_dzieciaczki
Fanka BB :)
Ja nie mogę oglądać takich filmów, zbyt wrażliwa jestem 
93kora
Moderator
No właśnie czytałam recenzje i ponoć ludzie płakali ażJa byłam z corka...mocny film.
niezapominajka876
w
mogę dać znać, bo ja też jestem dość mocnym wrażliwcem.
Ja ide w niedzieleNo właśnie czytałam recenzje i ponoć ludzie płakali aż![]()
loumarie
A ja takich nie oglądam bo jak ktoś kogoś krzywdzi na ekranie to chciałabym zwyrodnialcowi jeb...ąć 
Od razu mam żyłkę na czole.
Jeny. W TV leciał jakiś film, o jakimś zbóju wiejskim co ludzi terroryzował, normalnie nachodził w domu i żądał pieniędzy itd... w końcu go faceci zatłukli i był spokój, ale ja 3/4 filmu sama chciałam go...
Jeny. W TV leciał jakiś film, o jakimś zbóju wiejskim co ludzi terroryzował, normalnie nachodził w domu i żądał pieniędzy itd... w końcu go faceci zatłukli i był spokój, ale ja 3/4 filmu sama chciałam go...
93kora
Moderator
No lata, za dużo widziałam za dzieciaka ogólnie. Na moje min ojciec może być pochowany jako nn gdzieś tam i właśnie wisi mi to. Z resztą nawet gdybym dostała telefon (miałam takie rozkmniy) to moja noga nie powstałaby na jego pogrzebie. Szkoda kasy na wiązanki bo jedyną wiązankę jaką mogłabym puścić to wiązanka słowna a i tak za mało było to. Mówi się, że po latach wszystko przemija, ni ch***a. Dalej boli jak wcześniej bolało i dalej czuje tą samą nienawiść jaką czułam za dzieciaka. Może po latach tych parunastu zmienił się, nie wiem ale to czego doświadczyła moja Mama i moje rodzeństwo no jest niewybaczalne serio.Dobrze, że koło przysłowiowego wuja Ci to lata, gorzej jakbyś jeszcze brała do bani cudzy alkoholizm.
Gdybym usiadła i spisała to wszystko na kartkę, to niezła książka mogłaby powstać. Smarzowski mógłby na tym właśnie film następny nakręcić.
93kora
Moderator
A to ja mam to samo albo podobnie. W kinie chyba kazaliby mi wyjść z seansu XDA ja takich nie oglądam bo jak ktoś kogoś krzywdzi na ekranie to chciałabym zwyrodnialcowi jeb...ąć
Jeny. W TV leciał jakiś film, o jakimś zbóju wiejskim co ludzi terroryzował, normalnie nachodził w domu i żądał pieniędzy itd... w końcu go faceci zatłukli i był spokój, ale ja 3/4 filmu sama chciałam go...![]()
reklama
93kora
Moderator
A to wiem, oglądałam to. No mocny film i to na faktach opartyLincz, taki tytuł był. Z 2010.