reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Idę spać dziś już się nie odzywam, bo przecież wy miałyście nie raz większe progi i ciąży nie było 🙈 za dużo rozkminiam.
Dobrej nocy!

Właśnie widzę, że w alabie to nawet powyżej 25ciu się kończył przedział 🤔

Dlatego patrzę, że u ciebie już powyżej widełek

JAK PLOTĘ BZDURY TO PRZEPRASZAM Z GÓRY
Kobito 💝 przestań tu przepraszać, że żyjesz. 🥹
Jak marudziłaś to nie szło przegadać, a teraz jak nie marudzisz to przepraszasz, że marudzisz. 🤣 Wymiękam przy Was. 😀🌺
Pchły na noc! 🥹💤

@Bandytka_hej @K_89 @Iza91 @Taka Ja - jak tam u Was sytuacja, dziewczyny? 🫂 Czy coś się u kogoś wyklarowało? 🫂
Hej! U mnie ani okresu ani ciazy… nie wiem o co chodzi, pisałam jakiś czas temu, że pierwszy raz od wielu lat nie ogarnęłam cyklu… poczekam kilka dni i jak się samo nie wyjaśni to zadzwonię do ginekologa… jakoś od początku czułam, ze ten cykl będzie stratny. Podczytuję was ale nie jestem mega na bieżąco, w pracy nie mam czasu na czytanie forum…

Swoją drogą tak się czuję: 🤡🤹‍♀️🎡🎪 jak oglądam programy w telewizji gdy ludzie w kawalerce bez łazienki mają piątkę zdrowych dzieci, a ja przy pięciu sypialniach mam 0 dzieci. Ten dom to moja największa porażka, przestałam go w ogóle lubić. Był kupiony z myślą o założeniu rodziny i póki co służy za zbiornik na kurz, bo korzystam z sypialni, biura, kuchni i łazienki. A reszta stoi. Jeszcze jak znowu usłyszę od kogoś w rodzinie po co mi taki dom jak nie mam dzieci to usłyszcie o mnie w interwencji na Polsacie. Albo w superwizjerze.
Przyznaj im rację i powiedz, że wymienisz go niedługo bo stanowczo za mało sypialni. Potrzebujesz 7, na każdy dzień tygodnia i naprawdę jest to osobisty dramat dla Ciebie bo musisz dwa razy w tyg. Spać w tym samym łóżku. (A niech się walą i z zazdrosci zgniją. )

Dobry! Obudzilam sie dzisiaj wczesniej i nie moglam spac, wiec wstalam :D
Tempka spadla juz do pierwotnego poziomu, wiec dzis/jutro przyjdzie okres, strasznie skrocil mi sie cykl, nie wiem czy to nie przez inozytol, wyregulowal w sumie to czego nie musial regulowac, bo bylo dobrze… ale nie wiem czy brac go od nowego, czy rzucic w cholere… zawsze mialam 28 dni, 29 przychodzil okres. Od kiedy tylko zaczelam! A tu 25-26… zarzuccie jakas rada :D

reklama
Do góry