reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ciekawa jestem czy konsumpcja buraczana przyniosła mi efekt, staram się jeść sporo buraków i pić sok z buraka (bez czeremchy... 🤣) żeby podnieść hemoglobinę na dawny poziom. W sobotę idę zrobić m.in morfologię bo za tydzień się wizytuję u lekarza i mam nadzieję, że zabłysnę wynikiem 😁

reklama
Miałam w planach zrobić sałatkę z burakiem. Nawet sos balsamiczny zakupiłam. Tylko nie było sera z którym ją lubię. Więc może innym razem.

nie powiem ci czy warto, moim zdaniem tak, ale wiem że jest dużo przeciwników 😂 ale my w sezonie drwala jemy raz w tygodniu conajmniej 🤷🏼‍♀️

Mnie nieco bawią te kolejki w których ludzie po niego stoją. Mąż mi pokazywal ostatnio jakąś fote na wykopie czy innym kwejku to kolejka wychodziła poza Maczka.
Dłuższe kolejki to są chyba tylko do cukierni po pączki w Tłusty czwartek 😃

Ja jestem anty Drwal, chyba jedno z większych rozczarowań dla mnie...

Zastanawiam się, kontaktowaliście się z prowadzącym ciążę w sprawie potencjalnego ZUM? Kurde mam tą wizytę w kolejny piątek, a tu coś mnie nerki "bolą", teraz to i w brzuchu mnie coś drapie jakby pęcherz i nie wiem, pisać do lekarz teraz czy już sobie darować i starać się przeżyć🙄 Niby nic mnie nie piecze, ale jakoś mnie boli tu i siu. Sama nie wiem.

U Nas dziś drwal z frytkami na obiad. 😂 jeśli mąż wystoi w kolejce.
Zazdro :D
Kurła, nigdy nie jadłam drwala 😆 i tak co roku się zastanawiam czy warto czy nie 🤣
No co Ty! Ja nie jem jakos z przesada, ale raz w roku tez wleci, tluste, zapychajace, ale kurde wchodzi 😂

Patent na nie stanie w kolejce- zamowcie w apce, z odbiorem osobistym, sa specjalne miejsca parkingowe na oczekiwanie na zamowienie, przyniosa prosto do autka, bo wspisuje sie numer miejsca :D

reklama
Zazdro :D

No co Ty! Ja nie jem jakos z przesada, ale raz w roku tez wleci, tluste, zapychajace, ale kurde wchodzi 😂

Patent na nie stanie w kolejce- zamowcie w apce, z odbiorem osobistym, sa specjalne miejsca parkingowe na oczekiwanie na zamowienie, przyniosa prosto do autka, bo wspisuje sie numer miejsca :D

To u mnie wpadają regularnie inne pyszności z Maczka, nie czekam na drwala 🤣🤣

Do góry