reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Zależy do czego potrzebuje. Wiado, wygodniejsza na baterie. Ja byłam dumna z wkrętarki bleck Dekerta, że tyle wytrzymala a jej nie oszczędzaliśmy.Męża pytam co na święta chce.
Już mu coś kupiłam na pierwszy prezent, ale ukryłam. Mówi mi, wiertarkę chcę. O luuudzie. No to muszę teraz o wiertarkach czytać, czy z kabelkiem czy z akumulatorkiem.
Kaalaa
Boje sie myslec, ze chcesz to jesc na razA jeszcze czeka na mnie czekolada, śledź, ciasto z orzechami i kremem i jeszcze może jakaś wypasiona bułka....
Myślę że zacznę od ciasta, przegryzę śledzia i dokończę czekoladaBoje sie myslec, ze chcesz to jesc na raz![]()
loumarie
Zależy do czego potrzebuje. Wiado, wygodniejsza na baterie. Ja byłam dumna z wkrętarki bleck Dekerta, że tyle wytrzymala a jej nie oszczędzaliśmy.
Właśnie nie wiem gdzie on tu chce niby wiertarki używać
niezapominajka876
Jak to powiedział mój mąż kiedy kupiłam kiszone - Ty naprawdę jesteś w ciąży.Myślę że zacznę od ciasta, przegryzę śledzia i dokończę czekoladaserio...
No powiem Ci..bardzo ciekawie, ta kapusta na bułce mnie zaintrygowałaTo ja też poszłam zejść. Tylko u mnie skromnie, bułka z kiełbasą, serem żółtym i kapustą. Keczup, musztarda i majonezcoś brakowało to kawałek czekolady gorzkiej ze skórką pomarańczy.
reklama
Odpukać w niemalowane, ale miałam chwilę i przeszła, pewnie wjedzie na pełnej w 3 trymestrzeWam za mało zgagi ja patrzę![]()