reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja tu się telepię z zimna a tu jeszcze u was śnieg?! 🫠
Ciągle mi zimno, ciagle się trzęsę z zimna a ponad 24 stopnie w domu mam. Muszę w sobotę zrobić jakiś kociołek na rozgrzanie, może jakaś zupa gulaszowa albo coś? Lubię takie dania, szkoda że mam mało przepisów. Lichy ze mnie kucharz ogólnie. Mało kreatywny i mało pomysłowy.

reklama
Ja tu się telepię z zimna a tu jeszcze u was śnieg?! 🫠
Ciągle mi zimno, ciagle się trzęsę z zimna a ponad 24 stopnie w domu mam. Muszę w sobotę zrobić jakiś kociołek na rozgrzanie, może jakaś zupa gulaszowa albo coś? Lubię takie dania, szkoda że mam mało przepisów. Lichy ze mnie kucharz ogólnie. Mało kreatywny i mało pomysłowy.
O mniam, zupa gulaszowa jest pyszna ! Ja robiłam z aniagotuje i wyszła dobra w sumie ;) .

U mnie tyle śniegu padało co kot napłakał 🥴 lekko padało.

U mnie w każdej ciąży to normalka, że non stop zimno. Bez ciąży też mi zimno. Kiedyś w lato w kurtce na dworzu siedziałam, za małolata.

Moglby spasc ten pierwszy sniezek, z checia pojechalabym gdzies pochodzic, zeby tak pochrupal pod nogami… ale niech bedzie w swieta i tyle, moze troche jeszcze w ferie :D

O mniam, zupa gulaszowa jest pyszna ! Ja robiłam z aniagotuje i wyszła dobra w sumie ;) .

U mnie tyle śniegu padało co kot napłakał 🥴 lekko padało.

U mnie w każdej ciąży to normalka, że non stop zimno. Bez ciąży też mi zimno. Kiedyś w lato w kurtce na dworzu siedziałam, za małolata.

A jeszcze lepsze to np garnek chłopski.

Moglby spasc ten pierwszy sniezek, z checia pojechalabym gdzies pochodzic, zeby tak pochrupal pod nogami… ale niech bedzie w swieta i tyle, moze troche jeszcze w ferie :D
To samo pisałam, na święta musowo musi być i w ferie a, że pewnie inne województwa mamy to musi dluuugoooooo padać i leżeć w takim razie 🤣

Idę po ciasta niedługo do sklepu (mogę ugotować ale ciasta za Chiny ludowe nie upiekę ).
Od dzisiaj mój pierworodny zostaje oficjalnie nastolatkiem 🥳.

Jeju, stara się już robię 🤣

reklama
To hepi berzdej dzisiaj? 🎂🍰
Obowiązkowo
Chociaż mój syn nie lubi takich imprez odkąd (?) . Na 8 urodziny miała otwierany szampan , oczywiście wszyscy się pochowali i on też, żeby korkiem nie dostał . I tak dostał mimo, że był schowany, korek odbił się od sufitu następnie od ściany i góry w rogu a na sam koniec trafiło go w głowę i miał guza. Biedny się popłakał wtedy. Dzisiaj się z tego śmieje 🤣🤣

Kupiliśmy mu łyżworolki bo uwielbia jeździć na wszystkim czym się da 🙃. Na zimę na lodowisko a wiosna/lato będzie na rolkach śmigał :).

Do góry