reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Oby @ szybko przyszła :(

Załączniki

• Screenshot_20251122_163418_Chrome.jpg
    Screenshot_20251122_163418_Chrome.jpg
    149,9 KB · Wyświetleń: 93
Ja chciałam by mógł.gin wypisał mi progesteron besins po owulacji. A on że nie ma potrzeby. Żebyś duphaston brała. Ja mu mówię że besins dostawałam w klinice a on, że to jest właśnie klinik praktyka. Bo on jest drogi. A jak ma być dobrze to bedzie z duphastonem że nie ma potrzeby żebym kupowała tak drogi progesteron. Ja do niego mówię że nie ma znaczenia dla mnie cena a on dalej ze odradza 🙈
Moj na początku tez mowil że duphaston wystarczy ,ale po potwierdzonej owulacji.
Wynik 6.50 to jest za mało i dał dopochwowy i teraz jest ok

Dzień dobry przy kawce .
Nie poddajemy się 💪
Wczoraj zamówiliśmy kolejny zestaw witamin, suplementow , testów , w następnym cyklu musi się udać .
Wymodliłam chyba szybki okres bo wstałam z bólem piersi i brzucha , a na papierze delikatnie różowo. Moze sie rozkręci ... Ale tylko szyjka nie taka bo wysoko jak nie wiem i twarda jak skała 😂
Mimo ze w końcu mogę dzisiaj pospać to znaczy przyzwyczajenia wstaje o 3 i juz oczy jak pięć złotych 😒
Niech ten kurs się w końcu skończy i wrócę do normalności. 🤕

Dzień dobry.... Mamy jeden procent! No skok jest z 3 na 4%. Troszkę ruchliwość się poprawila. Więc ogolenie jest w dobra stronę. Ale już wiemy skąd wzięły się te problemy z DNA, poza stresem oksydacyjnym mamy jakiś przewlekły stan zapalny. Mamy dwie torby różnego rodzaju witamin, suplementów, mamy znowu jakiś lek ale wykupie go dopiero w poniedziałek na poprawę produkcji, no i lek na stan zapalny. Do kontroli za 4miesiace. Stan zapalny jest w CH. Ukryty bo nikt go nie wyłapał do tej pory a jedyny parametr który nas nakierował to eozynofile. Dwa badania były ok. Ale już DFI potwierdził, że leżymy. No nic maż z 5tabletek dziennie przeszedł na 10-12, nie wiem nie liczyłam. Tak czy siak kupię mu pudełeczka na tabletki. Ja też dostałam na wszelki wypadek leki. Ale ja mam tylko na 10dni, a on 30 badanie eozynofili i albo jeszcze 30 albo odstawia. Mamy też masaże (najpierw pójdę zobaczyć jak, a później będę sama mu to masowała) ma pomoc zejść wydzielinie. Podobno 6% (osiągniemy do marca) a wtedy uwaga(!) możemy podejść do inseminacji i wiecie, chce spróbować. Jak się nie uda ok. Pójdziemy na in vitro ale chcę spróbować, oczywscie narazie i tak będziemy działać na własną rękę ^^

Dobry! Mam strasznie przymulony weekend… okres znowu krotki, nie mam sily totalnie na nic, do tego jem za 3 i nie potrafie tego opanowac… masakra jakas

reklama
Dzień dobry.... Mamy jeden procent! No skok jest z 3 na 4%. Troszkę ruchliwość się poprawila. Więc ogolenie jest w dobra stronę. Ale już wiemy skąd wzięły się te problemy z DNA, poza stresem oksydacyjnym mamy jakiś przewlekły stan zapalny. Mamy dwie torby różnego rodzaju witamin, suplementów, mamy znowu jakiś lek ale wykupie go dopiero w poniedziałek na poprawę produkcji, no i lek na stan zapalny. Do kontroli za 4miesiace. Stan zapalny jest w CH. Ukryty bo nikt go nie wyłapał do tej pory a jedyny parametr który nas nakierował to eozynofile. Dwa badania były ok. Ale już DFI potwierdził, że leżymy. No nic maż z 5tabletek dziennie przeszedł na 10-12, nie wiem nie liczyłam. Tak czy siak kupię mu pudełeczka na tabletki. Ja też dostałam na wszelki wypadek leki. Ale ja mam tylko na 10dni, a on 30 badanie eozynofili i albo jeszcze 30 albo odstawia. Mamy też masaże (najpierw pójdę zobaczyć jak, a później będę sama mu to masowała) ma pomoc zejść wydzielinie. Podobno 6% (osiągniemy do marca) a wtedy uwaga(!) możemy podejść do inseminacji i wiecie, chce spróbować. Jak się nie uda ok. Pójdziemy na in vitro ale chcę spróbować, oczywscie narazie i tak będziemy działać na własną rękę ^^
najważniejsze, że jest jakaś diagnoza i leczenie! trzymam kciuki 🫶🏼

Do góry