reklama
PasiastyOgon
Moderator
Ogoliłam nogi przed wizytą hahahaTrzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty, dziś aż 3 sztuki!
A tak na poważniej to stresuję się, bo ten ostatni przyrost na granicy podwojenia się...
22.11 beta: 1138
24.11 beta: 2241
Według kalkulatora jest ok, bo minimum powinno być 66%, tu wyszło 94%....
No, ale stres mam spory
LadyCaro
Fanka BB :)
Trzymamy się tego, że przyrost był dobry. A jaka beta była wczoraj?Ogoliłam nogi przed wizytą hahaha![]()
![]()
A tak na poważniej to stresuję się, bo ten ostatni przyrost na granicy podwojenia się...
No, ale stres mam sporyniby czytałam, że po 1000 beta może się podwajać nawet co 72h, no ale....Nie potrafię wyłączyć głowy...
panna_anna
Nieee, od cytrusów mnie mdli, mam zgagę i jest mi niedobrze. Sok pomarańczowy w życiu, odrzuciło mnie od coli zero, kawy, ogórków też nie jem. W poprzedniej ciąży miałam ochotę ciągle na rzeczy octowe - pieczarki w zalewie itp. I jest córka.Któraś z Was Złociutkie ma takie ciągoty na owoce cytrusowe, ogórki kiszone, soki pomarańczowe i kiwi? Z synem to najchętniej jadłam czekoladę i galaretki w czekoladzie oraz zapiekanki. Zero mięsa. Teraz mięso mi nie przeszkadza. Ale z owocami to przeginam.
PasiastyOgon
Moderator
Właśnie była 2241Trzymamy się tego, że przyrost był dobry. A jaka beta była wczoraj?
Karo30
Aktywna w BB
Nie, raczej nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło.a powiedzcie mi, jako już mamy - spotkałyście się kiedyś z jakimiś nieuprzejmościami, bo macie dziecko?
Co mam na myśli - może za dużo mediów społecznościowych, nie wiem, ale mam takie wrażenie, że w dzisiejszych czasach jest trochę "hejt" na matki.
Typu "nie ustątpię kobiecie w ciąży miejsca w autobusie bo ciąża to nie choroba i trzeba było nie rozkładac nóg". Albo podróż z dzieckiem, które zacznie płakać "trzeba było wychować tak, żeby nie płakało, a jak nie umeisz to w domu siedź". Tego typu rzeczy.
Karo30
Aktywna w BB
SuperJestem po wizycie, Fasolka urosła dwukrotnie, mamy 1,07 cmkrwiaka nie widac, najprawdopodobniej sie wchlonal
![]()
Karo30
Aktywna w BB
Mi kiedyś usilnie Pani w komunikacji miejskiej chciała ustąpić miejsca, pomimo, że podziękowałam ....oczywiście ciąża była spożywczaO matko, współczujęoby szybko udało się ogarnac naprawę
U mnie było w drugą stronę. Weszłam raz do sklepu, kolejka po same drzwi a czegoś bardzo z tego sklepu potrzebowalam więc w tej kolejce stanęłam. Byłam świeżo po obiedzie i wzdelo mnie. Stoję jako 15 w kolejce i nagle ktoś się odzywa "pani chyba w ciąży to zapraszamy tutaj bliżej bo Pani ma pierwszeństwo" głupio mi się zrobiło zem taka gruba i mówię "tak tak bardzo dziękuję"
. Wychodzę ze sklepu a mąż do mnie "dłużej się nie dało?" A ja do niego "no właśnie dało się"
Cudne wieści![]()
reklama
daariaa9
Tez zawsze przed wizytą golę nogiOgoliłam nogi przed wizytą hahaha![]()
![]()
No, ale stres mam sporyniby czytałam, że po 1000 beta może się podwajać nawet co 72h, no ale....Nie potrafię wyłączyć głowy...
Ja do tej wizyty to chyba zemdleje z 5 razy i nie będę patrzyła na obraz usg, niech lekarz oceni