reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@Jesienny_lisc czemu się ze mną nie zgadzasz? 🤔😛
Boże kochany 🫣 ale z czym ja się nie zgadzam.?!
Dopiero ległam , wzięłam telefon do ręki , od 3 w nocy mam nadal 83 % baterii 😵 nie ogarniam juz dnia ani nocy , wpadam , zerknę co piszecie , uśmiechnę się lub zasmucę i wypadam .
Co ja narobiłam ?
Coś klikłam pewnie czytając bo robie to z językiem na brodzie w przerwie na siku 😂
Ale juz niedługo .
Niecałe 2 tygodnie i bede znowu żyyyyyyć!
Buźka dziewczyny ! Jestem z Wami ! Tylko duszą i oczami a nie paluchami bo te są zajęte długopisem 😂😂😂 ja w szkole przez tyle lat się nie napisałam co przez te 6 tyg. Masakra . Ale juz z górki ! Dobrej nocy 💝

Jakoś nie wierzę że wyjdzie. Szyjkę mam nisko śluz gesty i bóle okresowe 🥺
Dupa tam! Uzgodnilismy wspolnie z komisja, ze sikasz jutro rano, prosze tylko powiedziec o ktorej wstajesz, zeby sie mozna bylo poprzygladac testom :D
Ja już po wyrwaniu zęba. Było ciężko ale nie bolało. Trafiłam na super fachowca. Dostałam duomox.
Nooo! Mamy to! Nie dziwie sie, ze dali, zwlaszcza po takich przebojach z tym zebem, ale grunt, ze sprawa zalatwiona, sytuacja czysta i mozna bezstresowo dzialac! Teraz juz nie widze marudzenia! :D

reklama
Dupa tam! Uzgodnilismy wspolnie z komisja, ze sikasz jutro rano, prosze tylko powiedziec o ktorej wstajesz, zeby sie mozna bylo poprzygladac testom :D

Nooo! Mamy to! Nie dziwie sie, ze dali, zwlaszcza po takich przebojach z tym zebem, ale grunt, ze sprawa zalatwiona, sytuacja czysta i mozna bezstresowo dzialac! Teraz juz nie widze marudzenia! :D
Kochana jutro wstaje po 6 🤣 ale jakos nie czuje tego :(

Do góry