reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Nie no ja jeszcze nie robiłam, dziś 8dpo wypada, w czwartek zamierzam sprawdzić . Ale coś tam w tym brzuchu się przelewa, gniecie i mnie to od razu demotywuje choć wiem że to nic nie znaczy. Zobaczymy za 2dni 🫣 chociaż kusi strasznie żeby jutro zrobić 🙈
Wiesz… sikac mozesz, najwyzej wyjdzie nic nie znaczaca biel, a a noz cos przebije :D

Pink mnie oszukał :o Wrzucam wam zdjęcie, pierwszy od góry jest z teraz a z dołu o 17 zrobiłam…

Załączniki

• IMG_9055.jpeg
    IMG_9055.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 82
Pink mnie oszukał :o Wrzucam wam zdjęcie, pierwszy od góry jest z teraz a z dołu o 17 zrobiłam…
Jak robilas o 17 to przez 2 h jest mocz rozcienczony, tam stezenia nie ma! Ale jak wyszla krecha to jest szansa! Zrob dopiero jutro rano, nie pij za duzo na wieczor i tym pierwszym moczem
Beta musi byc niska, ze tak wyszlo, wiec w rozcienczonym jwst ledwie sladowa, test nie zlapie, ale oby rano okazalo sie, ze faktycznie wyjdzie!

Nie no ja jeszcze nie robiłam, dziś 8dpo wypada, w czwartek zamierzam sprawdzić . Ale coś tam w tym brzuchu się przelewa, gniecie i mnie to od razu demotywuje choć wiem że to nic nie znaczy. Zobaczymy za 2dni 🫣 chociaż kusi strasznie żeby jutro zrobić 🙈
Może zagnieżdża się zarodek 🥹 jak tylko czujesz to zrób jutro. Słuchaj przecież nas nie zabiją 🤪

Jak robilas o 17 to przez 2 h jest mocz rozcienczony, tam stezenia nie ma! Ale jak wyszla krecha to jest szansa! Zrob dopiero jutro rano, nie pij za duzo na wieczor i tym pierwszym moczem
Beta musi byc niska, ze tak wyszlo, wiec w rozcienczonym jwst ledwie sladowa, test nie zlapie, ale oby rano okazalo sie, ze faktycznie wyjdzie!
Jakoś nie wierzę że wyjdzie. Szyjkę mam nisko śluz gesty i bóle okresowe 🥺

Ooo pierwsze widzę, żeby ten pink dał tak wyraźną fałszywą kreskę. Ja myślę, że tu coś się dzieje 🥰 Poza tym ja na tym górnym teście też coś widzę i tak jak Kaalaa pisze, mocz już miałaś rozcieńczony. Trzymam kciuki za jutrzejszy teścik 🤞

reklama
Do góry