ka.an92
Fanka BB :)
Kciuki za Ciebie i @Lady Strejser zacisniete, obyście pięknie rozpoczęły ten grudzieńIdziemy tym samym toremu mnie też przewidywana miesiączka 5.12. Oby nam się w tym roku poszczęściło
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kciuki za Ciebie i @Lady Strejser zacisniete, obyście pięknie rozpoczęły ten grudzieńIdziemy tym samym toremu mnie też przewidywana miesiączka 5.12. Oby nam się w tym roku poszczęściło
![]()
Wiesz… sikac mozesz, najwyzej wyjdzie nic nie znaczaca biel, a a noz cos przebijeNie no ja jeszcze nie robiłam, dziś 8dpo wypada, w czwartek zamierzam sprawdzić . Ale coś tam w tym brzuchu się przelewa, gniecie i mnie to od razu demotywuje choć wiem że to nic nie znaczy. Zobaczymy za 2dnichociaż kusi strasznie żeby jutro zrobić
![]()
Jak robilas o 17 to przez 2 h jest mocz rozcienczony, tam stezenia nie ma! Ale jak wyszla krecha to jest szansa! Zrob dopiero jutro rano, nie pij za duzo na wieczor i tym pierwszym moczemPink mnie oszukałWrzucam wam zdjęcie, pierwszy od góry jest z teraz a z dołu o 17 zrobiłam…
Może zagnieżdża się zarodekNie no ja jeszcze nie robiłam, dziś 8dpo wypada, w czwartek zamierzam sprawdzić . Ale coś tam w tym brzuchu się przelewa, gniecie i mnie to od razu demotywuje choć wiem że to nic nie znaczy. Zobaczymy za 2dnichociaż kusi strasznie żeby jutro zrobić
![]()
Jakoś nie wierzę że wyjdzie. Szyjkę mam nisko śluz gesty i bóle okresoweJak robilas o 17 to przez 2 h jest mocz rozcienczony, tam stezenia nie ma! Ale jak wyszla krecha to jest szansa! Zrob dopiero jutro rano, nie pij za duzo na wieczor i tym pierwszym moczem
Beta musi byc niska, ze tak wyszlo, wiec w rozcienczonym jwst ledwie sladowa, test nie zlapie, ale oby rano okazalo sie, ze faktycznie wyjdzie!
Ooo pierwsze widzę, żeby ten pink dał tak wyraźną fałszywą kreskę. Ja myślę, że tu coś się dziejePink mnie oszukałWrzucam wam zdjęcie, pierwszy od góry jest z teraz a z dołu o 17 zrobiłam…