Zestresowana13
Fanka BB :)
Ja to mam chyba straszne line eyes.... Bo na tym z góry też ducha widzęPink mnie oszukałWrzucam wam zdjęcie, pierwszy od góry jest z teraz a z dołu o 17 zrobiłam…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja to mam chyba straszne line eyes.... Bo na tym z góry też ducha widzęPink mnie oszukałWrzucam wam zdjęcie, pierwszy od góry jest z teraz a z dołu o 17 zrobiłam…
WooowwwPink mnie oszukałWrzucam wam zdjęcie, pierwszy od góry jest z teraz a z dołu o 17 zrobiłam…
Jak wy tą szyjkę potraficie rozpoznać... Ja to jak tam gmeram to absolutnie nic nie potrafię wyczućJakoś nie wierzę że wyjdzie. Szyjkę mam nisko śluz gesty i bóle okresowe![]()
Boże kochany
Zawsze się zgadzam
No cóż, grudzień też jest dobrym miesiącem, będzie dzieciaczek na wrzesieńNo i cóż.... Testowania jutro nie będzie. @ nadeszła![]()
Ale mi skomentowałaś posta że się nie zgadzaszZawsze się zgadzamno prawie ! Chyba że jestes smutna. Wtedy się wkurzam
![]()
Dupa tam! Uzgodnilismy wspolnie z komisja, ze sikasz jutro rano, prosze tylko powiedziec o ktorej wstajesz, zeby sie mozna bylo poprzygladac testomJakoś nie wierzę że wyjdzie. Szyjkę mam nisko śluz gesty i bóle okresowe![]()
Nooo! Mamy to! Nie dziwie sie, ze dali, zwlaszcza po takich przebojach z tym zebem, ale grunt, ze sprawa zalatwiona, sytuacja czysta i mozna bezstresowo dzialac! Teraz juz nie widze marudzenia!Ja już po wyrwaniu zęba. Było ciężko ale nie bolało. Trafiłam na super fachowca. Dostałam duomox.
Ahhah mozna powiedzieć że u mnie już lata wprawyJak wy tą szyjkę potraficie rozpoznać... Ja to jak tam gmeram to absolutnie nic nie potrafię wyczuć![]()
Kochana jutro wstaje po 6Dupa tam! Uzgodnilismy wspolnie z komisja, ze sikasz jutro rano, prosze tylko powiedziec o ktorej wstajesz, zeby sie mozna bylo poprzygladac testom
Nooo! Mamy to! Nie dziwie sie, ze dali, zwlaszcza po takich przebojach z tym zebem, ale grunt, ze sprawa zalatwiona, sytuacja czysta i mozna bezstresowo dzialac! Teraz juz nie widze marudzenia!![]()