Nie no, mój to nie wygląda, ale naprawdę dobrze smakujejest ten plus, że jak robi się samemu, to wrzucasz wszystko, co najbardziej ci smakuje
![]()
Może spróbuję zrobić w weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie no, mój to nie wygląda, ale naprawdę dobrze smakujejest ten plus, że jak robi się samemu, to wrzucasz wszystko, co najbardziej ci smakuje
![]()
A no tak najlepiej, prosto i źródła pytać
A na meila dostaniesz odpowiedź .... Za rok może dwa
![]()
Tak jak l4 w coazyNo tak, dokładnie.
A ogólnie zmieniałam przychodnie, bo jest tam pediatra który mnie interesuje i przede wszystkim, położna środowiskowa... jeśli ma już ktoś do mnie chodzić, to wolę mieć możliwość wyboru na osobę, która mi odpowiada.
Bo lekarz POZ-u jak to lekarz POZ-u... dla mnie osobiście mógłby nie istniec.![]()
Tak jak l4 w coazy![]()
Nie no weź czasem się przydajeNo tak, dokładnie.
A ogólnie zmieniałam przychodnie, bo jest tam pediatra który mnie interesuje i przede wszystkim, położna środowiskowa... jeśli ma już ktoś do mnie chodzić, to wolę mieć możliwość wyboru na osobę, która mi odpowiada.
Bo lekarz POZ-u jak to lekarz POZ-u... dla mnie osobiście mógłby nie istniec.![]()
Nie no weź czasem się przydajea, że choruje rzadko to rzadko tam wpadam xD szybciej z dziećmi idę jak muszę.
Ja to też dostaje za każdym razem czy bym poszła z zapaleniem oskrzeli czy z jakąś inną dolegliwościąJa z chorób standardowych co roku mam te same, od lat
Jak mnie lekarz pyta, no a co tam na to pomagało? A no Amoksiklav 1g w tamtym roku - aaaa, no dobra, to damy to.![]()
Ja to też dostaje za każdym razem czy bym poszła z zapaleniem oskrzeli czy z jakąś inną dolegliwością
W sumie moje dzieci też to dostają![]()
Najlepiej schodzący w aptekachNo bo to antybiotyk z kategorii popularnych![]()
Najlepiej schodzący w aptekach
Po CC też go dostałam, dożylnie![]()