reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym plamieniem implantacyjnym.... W pierwszej ciąży nie miałam. Naczytałam się, że można go pomylić z @

We wtorek, tak jak Wam pisałam, dostałam @... chyba. Nigdy nie miałam jakiś obfitych i bolesnych miesiączek, ale ta przechodzi samą siebie.... W wtorek wieczorem się zaczęło (28 dc) przez noc słabiutko, w środę przez dzień krew zwykła, czerwona ale bez skrzepów, nie nazwę tego plamieniem, ale krwi nie było tyle co zawsze, na jednej podpasce bym spokojnie cały okres obleciała 😳 W nocy z środy na czwartek słabiutko, czwartek to już lipa całkiem wkładka tylko
Co o tym myślicie? Okres tylko taki słabiutki? Chyba trochę za późno na implantacyjne.

Na moje oko to miałaś po prostu mniej obfity okres, mnie też się takie zdarzają.
Jeśli masz wątpliwości to zawsze możesz zrobić test 😊

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym plamieniem implantacyjnym.... W pierwszej ciąży nie miałam. Naczytałam się, że można go pomylić z @

We wtorek, tak jak Wam pisałam, dostałam @... chyba. Nigdy nie miałam jakiś obfitych i bolesnych miesiączek, ale ta przechodzi samą siebie.... W wtorek wieczorem się zaczęło (28 dc) przez noc słabiutko, w środę przez dzień krew zwykła, czerwona ale bez skrzepów, nie nazwę tego plamieniem, ale krwi nie było tyle co zawsze, na jednej podpasce bym spokojnie cały okres obleciała 😳 W nocy z środy na czwartek słabiutko, czwartek to już lipa całkiem wkładka tylko
Co o tym myślicie? Okres tylko taki słabiutki? Chyba trochę za późno na implantacyjne.
Na 99% to nie implantacja. U mnie to było bardzo małe plamienie, dosłownie jakiś lekko zabarwiony śluz przy podcieraniu kolor jasnoróżowy lub beżowy i to trwało nie więcej niż 2 dni

Na moje oko to miałaś po prostu mniej obfity okres, mnie też się takie zdarzają.
Jeśli masz wątpliwości to zawsze możesz zrobić test 😊
Na 99% to nie implantacja. U mnie to było bardzo małe plamienie, dosłownie jakiś lekko zabarwiony śluz przy podcieraniu kolor jasnoróżowy lub beżowy i to trwało nie więcej niż 2 dni
Dzięki, już zaczęłam się nakręcać :D nie będę robić testu, bo moim zdaniem nie jest możliwe, żeby to była implantacja, ale chciałam poznać wasze zdanie

Heloł, doczekałam się i będę mogła z Wami w końcu w grudniu posikać na patyki 😁 za tydzień w piątek mamy transfer 🙈
Dostałam chyba wszystkie możliwe formy leków, tabletki, globulki, zastrzyki, a nawet plastry 🤣 i pyk prawie 600 zł zostało w aptece 🤦 ale jestem najszczęśliwsza na świecie, że to już zaraz 🥰
P.S. też nienawidzę kompotu z suszu, jak miałam z 5 lat to się u ciotki na świętach napiłam myśląc, że to zwykły kompocik, a to było chyba najgorsze co w życiu piłam 🙈🙈

reklama
Do góry