reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@Kaalaa zazdro świątecznej pościeli 🤩 u nas taka najbardziej neutralna w czerwono zieloną krate żeby mój Grinch nie marudził 😂 za to poduszka renifer robi klimacik 🎄🫎
Ja taka w krate mam, ale to wlasnie typowo juz na dni swiateczne, ale bardzo ja lubie, krata mocno mi sie kojarzy ze swietami :D a teraz takie zimowe choinki, domki i biale tlo, wiec nasuwa sie snieg :D w pepco widzialam w zeslzym roku w pierniczki, pstrokata na maksa, ale przepiekna :D maz sie nie zgodzil 😂

reklama
Ja pierdykam… wyniki mam… nie przygladam sie ft3i4 chociaz wydaje mi sie, ze tez ok, ale tsh?!!! Od nastoletnich lat takiego nie mialam!! Insulina spadla mi o 10 jednostek!!!

Załączniki

• IMG_6372.jpeg
    IMG_6372.jpeg
    81,7 KB · Wyświetleń: 87
Ja pierdykam… wyniki mam… nie przygladam sie ft3i4 chociaz wydaje mi sie, ze tez ok, ale tsh?!!! Od nastoletnich lat takiego nie mialam!! Insulina spadla mi o 10 jednostek!!!

Nie jest złe to tsh ale mogłoby być ciut niższe 😊 glukoza piękna 🤩 ja dzisiaj miałam 93 🤣
A insulina koniecznie do zbicia.

1,5 roku temu byla 20, rok temu 27 😂 jeszcze do zbicia, ale nie spodziewalam sie, ze az tak.. ale tsh zwykle mialam kolo 4, odkad pamietam, odkad badalam zawsze 4-4.3 czyli do gornych widelek, tyle to nie widzialam! :D

1,5 roku temu byla 20, rok temu 27 😂 jeszcze do zbicia, ale nie spodziewalam sie, ze az tak.. ale tsh zwykle mialam kolo 4, odkad pamietam, odkad badalam zawsze 4-4.3 czyli do gornych widelek, tyle to nie widzialam! :D

Najważniejsze, że jesteś zaskoczona na plus! A insulina też pięknie leci 🥹

Właśnie was nadrabiam, ja dzisiaj cały dzień sprzątam, gotuje i ozdabiam dom. Duża choinka w przyszłym tygodniu to obstawiałam się małymi :)

@Lady Strejser trzymam kciuki żebys ten listopad zamknęła z przytupem.

@Kaalaa wyniki ładne :) super że trend spadkowy utrzymany.

Załączniki

• IMG_20251129_153925881_MF_PORTRAIT.jpg
    IMG_20251129_153925881_MF_PORTRAIT.jpg
    764 KB · Wyświetleń: 60
Ja taka w krate mam, ale to wlasnie typowo juz na dni swiateczne, ale bardzo ja lubie, krata mocno mi sie kojarzy ze swietami :D a teraz takie zimowe choinki, domki i biale tlo, wiec nasuwa sie snieg :D w pepco widzialam w zeslzym roku w pierniczki, pstrokata na maksa, ale przepiekna :D maz sie nie zgodzil 😂
Jeju jak mnie kusi żeby choinkę już kupić 🙈 ale może wstrzymamy się do mikołajek. Mam reniferka, domki podświetlane i naklejki w oknach z temu, ale wciąż za mało 🤣

reklama
Do góry