reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hej, jak się masz? Jaki dalszy plan u Was? Rozumiem, że stopujecie do nowego roku skoro w grudniu przerwa... 😓
Doszłam do siebie po ostatnim niepowodzeniu ale z tyłu głowy mam jednak myśl że dochodzę do ściany. W tym cyklu hosteroskopia (miałam w piątek) i lecimy w kolejnym cyklu. Lekarka bardzo chce go wykorzystać że względu że jest właśnie po histero. Mówiła że zaczniemy w kolejnym cyklu przygotowanie do transferu nawet jak nie będzie jeszcze wyników biopsji bo lepiej nie zrobić transferu niż nie wykorzystać tego cyklu. Czy ma rację, nie wiem ale jej ufam.

reklama
U mnie definitywnie juz po owu, od jutra zaczynam odliczanie 😂 z tej okazji, @marietta2112 prosze jednak o 14.12, bez zmian testuje dopiero 12 dnia jesli rano temperatura nie spadnie, jak bedzie spadek- nie sikne nawet dla sportu :D
Ale pierwszy raz czulam jakby swedzenie jajnika wewnatrz, masakra!

Doszłam do siebie po ostatnim niepowodzeniu ale z tyłu głowy mam jednak myśl że dochodzę do ściany. W tym cyklu hosteroskopia (miałam w piątek) i lecimy w kolejnym cyklu. Lekarka bardzo chce go wykorzystać że względu że jest właśnie po histero. Mówiła że zaczniemy w kolejnym cyklu przygotowanie do transferu nawet jak nie będzie jeszcze wyników biopsji bo lepiej nie zrobić transferu niż nie wykorzystać tego cyklu. Czy ma rację, nie wiem ale jej ufam.
Dałam serduszko bo trzymam kciuki naprawdę.

Dziewczyny, jutro 4 dni do miesiączki i tak mnie kusi żeby testować 🫣 czy jest szansa że coś wyjdzie na teście o czułości 25? Czy czekać jednak do 2 dni przed miesiączką, bo dłużej na pewno nie wytrzymam 😅

Dziewczyny, jutro 4 dni do miesiączki i tak mnie kusi żeby testować 🫣 czy jest szansa że coś wyjdzie na teście o czułości 25? Czy czekać jednak do 2 dni przed miesiączką, bo dłużej na pewno nie wytrzymam 😅
A ile jesteś dni po owulacji? Bo to od tego więcej zależy. Ja potrafiłam mieć miesiaczke 10 dni po owulacji więc testowanie 4 dni przed terminem nie miało sensu

Edit: ja jestem 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki wg apki i wg mnie ale to tylko 9 dni po owulacji więc nie testowałam dziś. Do tego 11 dni po zastrzyku jestem więc mogłyby wyjść głupoty

Ostatnia edycja:
A ile jesteś dni po owulacji? Bo to od tego więcej zależy. Ja potrafiłam mieć miesiaczke 10 dni po owulacji więc testowanie 4 dni przed terminem nie miało sensu

Edit: ja jestem 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki wg apki i wg mnie ale to tylko 9 dni po owulacji więc nie testowałam dziś. Do tego 11 dni po zastrzyku jestem więc mogłyby wyjść głupoty
Cykle mam po ok 27-29 dni. Podejrzewam że owulacja była 15 dc więc jutro byłoby 10 dpo. Z drugiej strony nie było monitoringu więc kto wie hah ale jajniki bolą mnie od 14 dc do teraz.
Rozumiem, u Ciebie z zastrzykiem jest inaczej... Kurcze skomplikowane to wszystko :(

Spakowałam prezenty na mikołajki dla chłopa, przy okazji wyobrażałam sobie to jak będzie pakować już prezenty dla dzieciaczka. 🥹 Lubię ozdabiać w jakieś renifery, bałwany, choinki. Zrobiłam skromnie bo to mikołajki, na święta się bardziej postaram. 😅 Fajnie, że akurat Mikołajki w sobotę przypadają to coś fajnego się porobić.
Dziś wieczorem jak partner wróci z pracy to będziemy robić pierniki, tzn obiecał ugnieść ciasto na pierniki o tej porze. 😅 Polezy to ciasto do jutra to będę piekła.

reklama
Cykle mam po ok 27-29 dni. Podejrzewam że owulacja była 15 dc więc jutro byłoby 10 dpo. Z drugiej strony nie było monitoringu więc kto wie hah ale jajniki bolą mnie od 14 dc do teraz.
Rozumiem, u Ciebie z zastrzykiem jest inaczej... Kurcze skomplikowane to wszystko :(
To u mnie też 10 dpo jutro i czekam, ale większość już robi wtedy 🔥

Oglądam świąteczne dekoracje na Zara Home ale one piękne ale drogie 😩

Do góry