reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Cześć dziewczyny. Jestem w 9 dpo ( owu była we wtorek wieczorem). Wczoraj robiłam USG, endometrium 19 mm, ciałko żółte kwitnie. Testy pink i facelle białe nawet cienia nie ma. Zrobiłam z krwi. Coś widzicie czy ja już mamy omamy? Robiłam pierwszy raz i słabo poradziłam sobie z pobieraniem krwi do pipety więc było jej za mało
IMG_4478.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem w 9 dpo ( owu była we wtorek wieczorem). Wczoraj robiłam USG, endometrium 19 mm, ciałko żółte kwitnie. Testy pink i facelle białe nawet cienia nie ma. Zrobiłam z krwi. Coś widzicie czy ja już mamy omamy? Robiłam pierwszy raz i słabo poradziłam sobie z pobieraniem krwi do pipety więc było jej za mało Zobacz załącznik 1729949
Coś majaczy, ale takich testów nigdy nie robiłam, więc nie wiem czy są wiarygodne.

reklama
Kurcze nie możliwe... zrobiłam bo bylo mi niedobrze, bolały jajniki i chodziłam często do łazienki ale 2 dni temu dopiero skończyło mi sie miesiączka. Dlatego dziwi mnie taki wynik .. bardziej obawiam sie o to ze cos sie niepokojącego dzieje

Do góry