reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Ale co, znów jakieś plamienie? 😞 Dobrze, że jutro szybciej, dawaj znać, trzymam kciuki.
A miałaś jakieś krwiaki?
Tak miałam krwiaka i pani doktor mi mówiła że może pęknąć. Zauważyłam że plamienie pojawia się po jakimś "wysiłku" wczoraj pojechałam na pobranie krwi trochę pochodzilam i plamiłam. Wieczorem wzięliśmy dzieci na rozświetlenie choinki i to samo było. Dziś się szarpnelam z mikserem bo mi się przyssał do blatu i plamiłam
Znowu plamienie ?
Myśl pozytywnie, trzymam kciuki !
😘

Wyczytałam internety z każdej strony i niby staram się nie nakręcać że się dzieje coś niedobrego a jednak głowa pracuje. Mógł to być krwiak, może to być po duphastonie, może to być przez to że teraz powinnam mieć 2 okres od czasu kiedy jestem w ciąży ale jednak po poronieniu ciężko wyciszyć głowę

reklama
Leze i poczułam że znowu coś się wydarzyło :( napisałam do ginekologa że proszę o przyspieszenie wizyty, jutro na 10 kazał mi przyjść.
Trzymam kciuki za całej siły, żeby to tylko niegroźny krwiaczek 😘
Mam podobnie z tym wychodzeniem do ludzi. Jakoś bardzo mnie to męczy ostatnio. Może przez to, że teraz więcej rzeczy nas może irytować, bo jesteśmy drażliwe przez hormony? Sama nie wiem
Tja, jestem w szoku, jak szybko się ostatnio irytuję. Mój mąż powinien dostać medal za cierpliwość do mnie 🫣
Ja dziś z kolei przespałam prawie 10h, ale byłam w szoku jak rano spojrzałam na zegarek
Ja prawie 12 🤣🫣 nie pamiętam, kiedy ostatni raz tak długo spałam.

Dziewczyny, polecicie jakaś poduszkę ciążowa? Jest ich tyle rodzajów i kształtów, że nie wiem, która faktycznie się przyda 🤯

Zrobiłam gofry na śniadanie 😂 teraz mam chęć na domowe frytki 😍😍
U mnie dziś były domowe frytki, z ziemniaków i batatów 😋
Tak miałam krwiaka i pani doktor mi mówiła że może pęknąć. Zauważyłam że plamienie pojawia się po jakimś "wysiłku" wczoraj pojechałam na pobranie krwi trochę pochodzilam i plamiłam. Wieczorem wzięliśmy dzieci na rozświetlenie choinki i to samo było. Dziś się szarpnelam z mikserem bo mi się przyssał do blatu i plamiłam

😘

Wyczytałam internety z każdej strony i niby staram się nie nakręcać że się dzieje coś niedobrego a jednak głowa pracuje. Mógł to być krwiak, może to być po duphastonie, może to być przez to że teraz powinnam mieć 2 okres od czasu kiedy jestem w ciąży ale jednak po poronieniu ciężko wyciszyć głowę
Dobrze, że jutro masz wizytę, przynajmniej będziesz spokojniejsza i wszystkiego się dowiesz, daj znać od razu po ❣️
Łatwo mówić, postaraj się czymś zająć głowę 😊

Tja, jestem w szoku, jak szybko się ostatnio irytuję. Mój mąż powinien dostać medal za cierpliwość do mnie 🫣

Dziewczyny, polecicie jakaś poduszkę ciążowa? Jest ich tyle rodzajów i kształtów, że nie wiem, która faktycznie się przyda 🤯
Mi osobiście żadna poduszka nie pomagała, wręcz denerwowała taka duża. Wygodnie było mi tylko z poduszką między nogami (ortopedyczna).

Leze i poczułam że znowu coś się wydarzyło :( napisałam do ginekologa że proszę o przyspieszenie wizyty, jutro na 10 kazał mi przyjść.
No i dobrze, idź, będziesz spokojniejsza i my też :) trzymam kciuki!

Ja po wizycie - jednak w knajpach były tłumy i skończyło się na wizycie u nas :) ale w sumie dobrze wyszło dało się normalnie pogadać, dzieci się bawiły także w sumie dobrze wyszło.

Ja spałam z tą wielką w kształcie litery C no musiałam mieć coś między nogami i pod brzuchem, później jeszcze długo tej poduszki używałam do karmienia nawet pod rękę, miałam też taką mniejszą, ale zdecydowanie ta długa była najwygodniejsza dla mnie

Ja spałam z tą wielką w kształcie litery C no musiałam mieć coś między nogami i pod brzuchem, później jeszcze długo tej poduszki używałam do karmienia nawet pod rękę, miałam też taką mniejszą, ale zdecydowanie ta długa była najwygodniejsza dla mnie
Ja miałam taki wałek długi na 1,5 metra i z tym spałam, zarzucałam nogę i się przytulałam. Ale teraz odpada cokolwiek, bo moja dwulatka od niedawna wędruje do nas do łóżka co noc i zajmuje cały środek, a my z mężem wisimy tyłkami nad krawędziami łóżka, bo księżniczka śpi 😂 Nie raz się budzę taka połamana, szkoda gadać 🙈 Nie wiem jak to będzie z maluszkiem jeszcze 🙄

Ja miałam taki wałek długi na 1,5 metra i z tym spałam, zarzucałam nogę i się przytulałam. Ale teraz odpada cokolwiek, bo moja dwulatka od niedawna wędruje do nas do łóżka co noc i zajmuje cały środek, a my z mężem wisimy tyłkami nad krawędziami łóżka, bo księżniczka śpi 😂 Nie raz się budzę taka połamana, szkoda gadać 🙈 Nie wiem jak to będzie z maluszkiem jeszcze 🙄
U nas też ciekawie, bo teraz w łóżku ledwo mieszczę się ja, mąż i dwa psy które średnio da się zrzucić z łóżka, ale no jakoś będziemy próbować, dodatkowo przychodzi wcale nierzadko córka 6letnia jak dojdzie jeszcze mój brzuch to chyba niestety będzie musiał wystawać poza krawędź łóżka 😂

reklama
Do góry