sarah98765
Fanka BB :)
Usg miałaś przez brzuch czy dopochwowo ?A to mój mały ludekwszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Usg miałaś przez brzuch czy dopochwowo ?A to mój mały ludekwszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367
Dopochwowo, chyba dopiero prenatalne będę miała przez brzuch.Usg miałaś przez brzuch czy dopochwowo ?
A to mój mały ludekwszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367
Cudne wieści z wizytHej, ja dziś też byłam na wizycie na NFZ u mojej Pani Doktor. Miałam przyjechać żeby dostać skierowanie na te wszystkie badania krwiAle dla spokoju zrobiła mi też USG i wszystko jest dobrze
Serduszko pięknie bije, bobo ma 2,38cm
. I nie ma żadnego krwiaka
. Odetchnelam z ulgą, bo oczywiście mega sie stresowałam, ze objawy nie takie, ze mniejsze mdłości, ze brak wymiotow, ze wcześniej bardziej czułam brzuch, a teraz cos mniej i oczywiście natłok myśli w głowie.
Następna wizyta 11.12. prywatnaWiec wtedy pewnie omówimy wyniki no i dostane juz zwolnienie.
Wraz z początkiem 11-12 tygodniaA kiedy w tej ciazy,lub poprzednich przestaly Wam dokuczać mdlosci? I zaczęłyście normalnie w miarę jeść?
Wole nie miec apetytu i sie zmuszam do jedzenia niż miec ten wilczy glod i ciągle mi niedobrze:/ średnio pamiętam poprzednia ciaze oprócz tego,ze byla w ciul ciężka i nie wiem gdzie ten błogosławiony stan
Przez brzuch jak najbardziej na prenatalnych, ale! Nie zdziwcie się jak będzie także dopochwowo bo dzidziuś nie będzie współpracowałDopochwowo, chyba dopiero prenatalne będę miała przez brzuch.
No coś Ty…. Co za ludzie… nie przejmuj się kompletnieCudne wieści z wizyt
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie
Z dniem dzisiejszym straciłam koleżanki w pracy, jest mi z tego powodu wszystko jedno. Koleżanka mi pisze że przyszła na poludniowa zmianę i chodzą wszystkie jak osy i dogadują że zniknelam z dnia na dzień i wszystko na ich głowie teraz
upssss
fajnie było jak robol robił wszystko za nie
![]()
Nie przejmuj się,ciekawe czy koleżanki ryzykowałby ciążę dla CiebieCudne wieści z wizyt
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie
Z dniem dzisiejszym straciłam koleżanki w pracy, jest mi z tego powodu wszystko jedno. Koleżanka mi pisze że przyszła na poludniowa zmianę i chodzą wszystkie jak osy i dogadują że zniknelam z dnia na dzień i wszystko na ich głowie teraz
upssss
fajnie było jak robol robił wszystko za nie
![]()
To samo pomyślałam że już człowieczekJeju jakie piękne zdjęcie. To już jest człowiek a nie krewetka![]()
jeny jaka duza DzidziaA to mój mały ludekwszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367