reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
A to mój mały ludek 🥹 wszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367

Hej, ja dziś też byłam na wizycie na NFZ u mojej Pani Doktor. Miałam przyjechać żeby dostać skierowanie na te wszystkie badania krwi😊 Ale dla spokoju zrobiła mi też USG i wszystko jest dobrze🥹🥹 Serduszko pięknie bije, bobo ma 2,38cm🥹❤️. I nie ma żadnego krwiaka🙏. Odetchnelam z ulgą, bo oczywiście mega sie stresowałam, ze objawy nie takie, ze mniejsze mdłości, ze brak wymiotow, ze wcześniej bardziej czułam brzuch, a teraz cos mniej i oczywiście natłok myśli w głowie.
Następna wizyta 11.12. prywatna :) Wiec wtedy pewnie omówimy wyniki no i dostane juz zwolnienie.
Cudne wieści z wizyt 😍

Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie ♥️😘

Z dniem dzisiejszym straciłam koleżanki w pracy, jest mi z tego powodu wszystko jedno 🫢🫣😂. Koleżanka mi pisze że przyszła na poludniowa zmianę i chodzą wszystkie jak osy i dogadują że zniknelam z dnia na dzień i wszystko na ich głowie teraz 🫣 upssss 😂 fajnie było jak robol robił wszystko za nie 🫢

A kiedy w tej ciazy,lub poprzednich przestaly Wam dokuczać mdlosci? I zaczęłyście normalnie w miarę jeść?
Wole nie miec apetytu i sie zmuszam do jedzenia niż miec ten wilczy glod i ciągle mi niedobrze:/ średnio pamiętam poprzednia ciaze oprócz tego,ze byla w ciul ciężka i nie wiem gdzie ten błogosławiony stan
Wraz z początkiem 11-12 tygodnia

@koniczynka32 @LadyCaro @KB02 cudne wieści z wizyt 🥰❣️
Dopochwowo, chyba dopiero prenatalne będę miała przez brzuch.
Przez brzuch jak najbardziej na prenatalnych, ale! Nie zdziwcie się jak będzie także dopochwowo bo dzidziuś nie będzie współpracował 😅 w ogóle to życzę by współpracował bo to co u mnie było to było śmieszne, tu na lewy bok, tu na prawy bok, tu poskakać, tu wysikać się, tu dopochwowo, tu jeszcze poszturchaćc a wszystko po to by pokazała twarz 😂😂😂 w końcu wysłała mnie po słodki napój i jedzonko 😂😂😂

Cudne wieści z wizyt 😍

Z dniem dzisiejszym straciłam koleżanki w pracy, jest mi z tego powodu wszystko jedno 🫢🫣😂. Koleżanka mi pisze że przyszła na poludniowa zmianę i chodzą wszystkie jak osy i dogadują że zniknelam z dnia na dzień i wszystko na ich głowie teraz 🫣 upssss 😂 fajnie było jak robol robił wszystko za nie 🫢
No coś Ty…. Co za ludzie… nie przejmuj się kompletnie 🧡

ja prenatalne miałam i dopochwowo i przez brzuch. Nie wszystko przez brzuch jeszcze było dobrze widać. Później tak się nauczyłam do USG przez brzuch, że po porodzie na kontrolnej wizycie lekarz kazał mi się rozebrać do USG, a ja zadowolona się położyłam na leżance, bluzka do góry i czekam 😂 a on takie zdziwko co ja robię dopiero do mnie dotarło, że teraz już znowu dopochwowo

Cudne wieści z wizyt 😍

Nie przejmuj się,ciekawe czy koleżanki ryzykowałby ciążę dla Ciebie 😉odpoczywaj ile mozesz

Nie jestem lipcową mamą, ale muszę bo sie uduszę…. @LadyCaro właśnie szukałam znowu co u Ciebie, co jakiś czas zaglądałam dalej na kreski co u Ciebie i widząc butelkę i ten wątek zaczęłam płakać ze szczęścia. Tak bardzo Ci gratuluję i nigdy nie można się podawać🩷 jako kolejna to pokazałaś! Życzę ci wszystkiego dobrego i dla dzidziusia i dalej będę Was podglądać kogo tam nosisz w brzuszku 🩷

reklama
Do góry