reklama
Jesienny_lisc
Aktywna w BB
Hejo dziewczyny. Dzisiaj zatestowałam , facelle , pinki odstawiłam na bok , jedna tłusta krecha , brzuch juz boli jak na @ , dzisiaj 8 dpo według aplikacji. Czyli jednak u mnie pinki dawały oszukane chujocienie. Więc mam nauczkę i kolejną lekcje na przyszłość
pink bedzie musial mi pokazać dwie tłuste krechy żebym mu uwierzyła
Jutro zbadam progesteron jeszcze ale juz coraz mniej wierzę w ten cykl , chociaż w żadnym wcześniejszym nie pokladalam tyle nadziei . Na szczęście mąż mnie wspiera i stwierdził ze my po prostu czekamy na luty bo wtedy chiński kalendarz pokazuje nam dziewczynkę

Jutro zbadam progesteron jeszcze ale juz coraz mniej wierzę w ten cykl , chociaż w żadnym wcześniejszym nie pokladalam tyle nadziei . Na szczęście mąż mnie wspiera i stwierdził ze my po prostu czekamy na luty bo wtedy chiński kalendarz pokazuje nam dziewczynkę
Lady Strejser
Fanka BB :)
Trzymam kciuki,żeby się wszystko dobrze ułożyłoHejo dziewczyny. Dzisiaj zatestowałam , facelle , pinki odstawiłam na bok , jedna tłusta krecha , brzuch juz boli jak na @ , dzisiaj 8 dpo według aplikacji. Czyli jednak u mnie pinki dawały oszukane chujocienie. Więc mam nauczkę i kolejną lekcje na przyszłośćpink bedzie musial mi pokazać dwie tłuste krechy żebym mu uwierzyła
Jutro zbadam progesteron jeszcze ale juz coraz mniej wierzę w ten cykl , chociaż w żadnym wcześniejszym nie pokladalam tyle nadziei . Na szczęście mąż mnie wspiera i stwierdził ze my po prostu czekamy na luty bo wtedy chiński kalendarz pokazuje nam dziewczynkę![]()
P.a. Mnie chiński kalendarz oszukał - miałam mieć z niego synka a mam córkę
Jesienny_lisc
Aktywna w BB
Oooo czyli jednak znalazłam Cię ! Bo komu nie sprawdzałam to się sprawdzało i mimo że w te dyrdymały nie wierzę to zasiało we mnie ziarno niepewnosciTrzymam kciuki,żeby się wszystko dobrze ułożyło![]()
P.a. Mnie chiński kalendarz oszukał - miałam mieć z niego synka a mam córkę![]()
Bandytka_hej
Zaangażowana w BB
Dzień dobry
Odliczam dni do piątku - już w piątek będzie luźniej w pracy i jak zamknę laptopa w czwartek, będę się czuła jakby zaczęła się już przerwa świąteczna
a o
Przyszłym tygodniu nawet nie wspomnę jaki będzie luz - w poniedziałek i wtorek będzie przecudownie, bo osoby z którymi współpracuję mieszkają w Niemczech, Holandii, więc przeważnie biorą już sobie urlop od poniedziałku i wracają dopiero 7 stycznia

bajkaaaa! Mniej stresu będę miała
ale ten tydzień jeszcze tyyyyyle tematów stresujących do ogarnięcia 

Odliczam dni do piątku - już w piątek będzie luźniej w pracy i jak zamknę laptopa w czwartek, będę się czuła jakby zaczęła się już przerwa świąteczna
Przyszłym tygodniu nawet nie wspomnę jaki będzie luz - w poniedziałek i wtorek będzie przecudownie, bo osoby z którymi współpracuję mieszkają w Niemczech, Holandii, więc przeważnie biorą już sobie urlop od poniedziałku i wracają dopiero 7 stycznia
Też właśnie zapisywałam się wczoraj i chyba to kicham - zapisze się do byle kogo, a prywatnie pochodzę do jakiegoś lepszego ginekologa. Nie wiem co ten Luxmed. Jestem z województwa śląskiego i tutaj też ciężko znaleźć na Luxmed sensownego lekarzaJa nie wiem kogo oni zatrudniają w tych luxmedach, ale chciałam się zapisać na teleporadę do ginekologa i jak zaczęłam sprawdzać ich opinie to max mają 3,5 gwiazdki, niektórzy mają po 1 inni po 2,5 na sprawdzonych około 20 nazwisk nikt nie miał nawet 4![]()
Oooo cudownie, zazdroszczę urlopuI dzień dobry i ja z moim mleczakiem
Dziś już wtorek, jeszcze 3 dni i zaczynam urlop
Dobrego dnia dla wszystkich![]()
Dorka66
Dzień dobry![]()
Odliczam dni do piątku - już w piątek będzie luźniej w pracy i jak zamknę laptopa w czwartek, będę się czuła jakby zaczęła się już przerwa świątecznaa o
Przyszłym tygodniu nawet nie wspomnę jaki będzie luz - w poniedziałek i wtorek będzie przecudownie, bo osoby z którymi współpracuję mieszkają w Niemczech, Holandii, więc przeważnie biorą już sobie urlop od poniedziałku i wracają dopiero 7 styczniabajkaaaa! Mniej stresu będę miała
ale ten tydzień jeszcze tyyyyyle tematów stresujących do ogarnięcia
Też właśnie zapisywałam się wczoraj i chyba to kicham - zapisze się do byle kogo, a prywatnie pochodzę do jakiegoś lepszego ginekologa. Nie wiem co ten Luxmed. Jestem z województwa śląskiego i tutaj też ciężko znaleźć na Luxmed sensownego lekarza
Oooo cudownie, zazdroszczę urlopu![]()
Ja to tylko na teleporadę tam do ginekologa żeby wydębić skierowanie na betę bo po co mam płacić skoro mogę z pakietu zdobić
A na teleporadę wyszukuje z całego kraju więc jak widać to ogólnopolski problem w luxmedzie, że mają kiepskich ginekologów
taisiya
Ja się raz zapisałam do takiego na kontrolne usg, nie było źle, ale ciąży bym nie chciała u niego prowadzićJa nie wiem kogo oni zatrudniają w tych luxmedach, ale chciałam się zapisać na teleporadę do ginekologa i jak zaczęłam sprawdzać ich opinie to max mają 3,5 gwiazdki, niektórzy mają po 1 inni po 2,5 na sprawdzonych około 20 nazwisk nikt nie miał nawet 4![]()
Bandytka_hej
Zaangażowana w BB
No ja sobie będę tam „prowadzić” równolegle, żeby co się da mieć za darmo, jakieś badania krwi moczu i i tak dalej. Wycyckam tego luznasz na maxaJa się raz zapisałam do takiego na kontrolne usg, nie było źle, ale ciąży bym nie chciała u niego prowadzić![]()
Dorka66
Ja się raz zapisałam do takiego na kontrolne usg, nie było źle, ale ciąży bym nie chciała u niego prowadzić![]()
Jednego jakiegoś sprawdzałam to miał praktycznie same 1 gwiazdkowe opinie. Ktoś dał komentarz, że dla takiego lekarza 1 gwiazdka to nawet za dużo
reklama
taisiya
Ale to jak wydebic od nich skierowanie na betę?Ja to tylko na teleporadę tam do ginekologa żeby wydębić skierowanie na betę bo po co mam płacić skoro mogę z pakietu zdobić
A na teleporadę wyszukuje z całego kraju więc jak widać to ogólnopolski problem w luxmedzie, że mają kiepskich ginekologów![]()