reklama
ka.an92
Fanka BB :)
Oo ja też startuje z urlopem od piątku do 7styczniaI dzień dobry i ja z moim mleczakiem
Dziś już wtorek, jeszcze 3 dni i zaczynam urlop
Dobrego dnia dla wszystkich![]()
Dorka66
O to muszę wypróbować ten sposób kiedyśbo też mam w pakiecie
![]()
Tylko trzeba trafić na spoko lekarza bo nie każdy chce dawać mimo, że masz pakiet i zwyczajnie Ci się należy
Nie wiem też jaki masz pakiet, ale ja mogę mieć od dowolnego lekarza nie tylko z luxmedu, ale tak mi najłatwiej jest przez portal pacjenta umówić teleporadę i już
Dorka66
Oo ja też startuje z urlopem od piątku do 7stycznia![]()
To identycznie jak ja, też wracam dopiero 7
GosiaZ92
Zaangażowana w BB
Ja mam teraz tsh 2,46 ginek stwierdzil ze ok, ale moja endo zawsze mowi ze przy staraniach i ciazy lepiej 2 i ponizej. Wysle do niej wyniki i pewnie zwiekszy dawkeJa nie mierzę temp. Ale mówiłam że nie będę się nakręcała na ten cykl, a jest inaczej… i tak bardzo boję się tego rozczarowania że boję się testowaćale z drugiej strony zawsze małpa wita mnie rano tego dnia co powinna być więc nie mam nawet szans na testowanie wtedy kiedy powinnam. Jestem w kropce. Ale czy myślicie że z tsh 2,500 by się udało? Wiem że musi być niższe, dlatego jak myślę że a może się udało, to nagle sobie przypominam o tarczycy
@Kaalaa Ty testujesz 19 czy coś wczesniej?
Kaalaa
Pozniej moze Ci poleciec troche, ale to tez nie ma gwarancji, ogolnie tak czy siak bedziesz musiala kontrolowacJa mam teraz tsh 2,46 ginek stwierdzil ze ok, ale moja endo zawsze mowi ze przy staraniach i ciazy lepiej 2 i ponizej. Wysle do niej wyniki i pewnie zwiekszy dawke
Kejti9247
Dzień dobry dziewczyny!
️Moja lekarka napisała mi smsa o 22:30, że zapomniała oddzwonić i bardzo przeprasza, odczytałam go rano, bo wczoraj odpadłam o 20:30 
W tym cyklu łączę lamettę z clo, rano jedna, wieczorem druga, zobaczymy co ze mną zrobi ta mieszanka
Najważniejsza wiadomość jest taka, że 23.12 zrobi mi drożność przy okazji monitoringu, nie wiem chyba jestem głupia bo cieszę się jak dziecko że uda się to jeszcze w tym roku 
W tym cyklu łączę lamettę z clo, rano jedna, wieczorem druga, zobaczymy co ze mną zrobi ta mieszanka
taisiya
A rzuć jakimś nazwiskiem, bo tam z całej Polski można wybieraćTylko trzeba trafić na spoko lekarza bo nie każdy chce dawać mimo, że masz pakiet i zwyczajnie Ci się należy
Nie wiem też jaki masz pakiet, ale ja mogę mieć od dowolnego lekarza nie tylko z luxmedu, ale tak mi najłatwiej jest przez portal pacjenta umówić teleporadę i już![]()
Kaalaa
Cudownie!!! No i w tym cyklu teraz teraz po droznosci bedziecie mogli dzialac nie?Dzień dobry dziewczyny!️Moja lekarka napisała mi smsa o 22:30, że zapomniała oddzwonić i bardzo przeprasza, odczytałam go rano, bo wczoraj odpadłam o 20:30
W tym cyklu łączę lamettę z clo, rano jedna, wieczorem druga, zobaczymy co ze mną zrobi ta mieszankaNajważniejsza wiadomość jest taka, że 23.12 zrobi mi drożność przy okazji monitoringu, nie wiem chyba jestem głupia bo cieszę się jak dziecko że uda się to jeszcze w tym roku
![]()
reklama
Dorka66
Wiesz co ciężko jednoznacznie rzucić nazwisko bo jak się rejestrujesz przez portal pacjenta to są co chwila inne nazwiska, sprawdzam mniej więcej opinie, ale trzeba szybko bo na teleporadę szybko znikają wizyty i pojawiają się nowe z innymi nazwiskamiA rzuć jakimś nazwiskiem, bo tam z całej Polski można wybieraćakurat mam w pakiecie bardzo dużo rzeczy, tylko z większości nie korzystam, a chyba trzeba zacząć
![]()
powiem szczerze, że też mało korzystam, a przecież po coś się płaci. W lipcu przy biochemie wydałam majątek na te bety bo nie kombinowałam z luxmedem, ale teraz sobie powiedziałam, że dlaczego nie, skoro płacę i mogę mieć skierowanie to będę kombinować żeby mieć