reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hej hej, ja dziś witam się meeeega niewyspana 🥱🥱 Usnęłam przed 1 w nocy, a rano obudziło mnie siku, myślałam, że jest jakaś 2-3 a to była już 4:50 i już nie udało mi się usnąć ani na minutę.
Zaraz zbieramy się i jedziemy na betę, mam nadzieję, że drugi przyrost będzie nadal prawidłowy 🥹🥹

reklama
Mój szwagier je kanapki z pasztetową i cukrem albo z serkiem topionym z szynką i z cukrem - mnie już nic nie zdziwi.

A placki ziemniaczane to koniecznie z cebulką w cieście i z cukrem 😆 we po cygańsku z gulaszem i śmietaną :)
Z dziwnych połączeń to ja nie mogłam za dzieciaka jeść śniadania z moją siostrą bo ona jadła parówki z keczupem, a do tego maślane bułki z dżemem, koniecznie truskawkowym :oops:

No cześć dziewczyny:)
☕🫖🍪 Ja za chwilę idę zrobić sobie kawę a śniadanie 🥞🍳🥓 chyba wleci po 9.

Mi się śniło,że mój mąż był chuliganem. Mieliśmy jechać na jakiś mecz z córką ale na "festyn" ( tak się chyba mówi na udział w meczu bez bijatyki i przyśpiewek na trybunach, tylko samo oglądanie meczu) i mieliśmy wynajęte ze znajomą rodziną piętro domu na noc. Szef bandy uprzedził ,że wrogowie też mogą wcześniej nocować przed meczem. Mój miał być grzeczny i z nami spędzić normalnie czas.
W środku nocy jego telefon dzwonił, ktoś samochodzie klaksonem hałasował. Obudziłam go to się zerwał i zawołał -to już?!
Wybieg na spodenkach tak jak spał.
Ja za nim wyszłam na korytarz,żeby zamknąć drzwi i zauważyłam ,że jakoś łysy facet wszedł do domu i sprawdzał drzwi na korytarzu i w ostatnim momencie mu przed nosem je zamknęłam. Zaczął w nie uderzać pięściami i rzucać 🤬 schowałam się ze znajomą i dziećmi bo jej facet też tam poleciał.
Później była szarpanina na korytarzu i usłyszałam ,że ktoś zamyka drzwi wejściowe na klucz i kładzie klucze na okno - to był mój Strejser. Ten łysy miał iść po sprzęt na bijatykę a ja nie wiedziałam ,że on jest i ich team'ie i,że wg jakieś kije i kastety mój spakował 🙄
Później tylko widziałam ,że ktoś biega po podwórku i się zerwałam ze snu przed 5 🙄
Za dużo kryminałów 😆 a Furioze oglądałam ale dawno także nie wiem co mi się tam wkręciło bo mój się nigdy na meczach nie bił i nie jest kibicem

Z dziwnych połączeń to ja nie mogłam za dzieciaka jeść śniadania z moją siostrą bo ona jadła parówki z keczupem, a do tego maślane bułki z dżemem, koniecznie truskawkowym :oops:
A to akurat calkiem spoko polaczenie :D
No cześć dziewczyny:)
☕🫖🍪 Ja za chwilę idę zrobić sobie kawę a śniadanie 🥞🍳🥓 chyba wleci po 9.

Mi się śniło,że mój mąż był chuliganem. Mieliśmy jechać na jakiś mecz z córką ale na "festyn" ( tak się chyba mówi na udział w meczu bez bijatyki i przyśpiewek na trybunach, tylko samo oglądanie meczu) i mieliśmy wynajęte ze znajomą rodziną piętro domu na noc. Szef bandy uprzedził ,że wrogowie też mogą wcześniej nocować przed meczem. Mój miał być grzeczny i z nami spędzić normalnie czas.
W środku nocy jego telefon dzwonił, ktoś samochodzie klaksonem hałasował. Obudziłam go to się zerwał i zawołał -to już?!
Wybieg na spodenkach tak jak spał.
Ja za nim wyszłam na korytarz,żeby zamknąć drzwi i zauważyłam ,że jakoś łysy facet wszedł do domu i sprawdzał drzwi na korytarzu i w ostatnim momencie mu przed nosem je zamknęłam. Zaczął w nie uderzać pięściami i rzucać 🤬 schowałam się ze znajomą i dziećmi bo jej facet też tam poleciał.
Później była szarpanina na korytarzu i usłyszałam ,że ktoś zamyka drzwi wejściowe na klucz i kładzie klucze na okno - to był mój Strejser. Ten łysy miał iść po sprzęt na bijatykę a ja nie wiedziałam ,że on jest i ich team'ie i,że wg jakieś kije i kastety mój spakował 🙄
Później tylko widziałam ,że ktoś biega po podwórku i się zerwałam ze snu przed 5 🙄
Za dużo kryminałów 😆 a Furioze oglądałam ale dawno także nie wiem co mi się tam wkręciło bo mój się nigdy na meczach nie bił i nie jest kibicem
Scenariusze do filmow moglabys pisac! :D

reklama
Do góry