reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dzień dobry, u mnie nie rozkręciło się nic przez noc. Na podpasce takie 3 krople kawy z mlekiem i nic. Dziwne, ale czekam dalej na rozkręcenie

reklama
A pachwina też mnie wczoraj uwierała że niewygodnie było mi leżeć 😳
Wszystko tam wrazliwe i sie naciaga, tak to biore, ale fakt faktem nigdy az tak mocno nie ciagnelo, bo czuje to dosyc dosyc w coagu dnia
Dzień dobry, u mnie nie rozkręciło się nic przez noc. Na podpasce takie 3 krople kawy z mlekiem i nic. Dziwne, ale czekam dalej na rozkręcenie
I przepraszam bardzo! Mial byc test jak sie nie rozkreci i co? :D

@GosiaZ92 widziałam na sierpniowych, że od początku ciąży jesteś na acardzie ? Mogłabyś napisać z jakiej przyczyny ? Czy po biochemie czy masz coś stwierdzone ?
Jestem na takich lekach. Nic nie mam stwierdzone, oprocz tego biochemu. A jak spytalam a czemu Acard to powiedzial ze dziala przeciwzakrzepowo , badania wskazuja ze zmniejsza ryzyko poronienia, bo poprawia przepływy. Slucham sie i biore jesli to moze pomoc

Załączniki

• 20251212_193018.jpg
    20251212_193018.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale ja nie mam nawet przy sobie żadnego testu, dlaczego? Bo byłam przekonana że mnie rano zaleje więc nawet nie kupowałam. Obiecuję że jak się nie rozkręci to zrobię, narazie na chłodno przyjmuje

Do góry