Cukierkowa26
Fanka BB :)
Dzień dobry, u mnie nie rozkręciło się nic przez noc. Na podpasce takie 3 krople kawy z mlekiem i nic. Dziwne, ale czekam dalej na rozkręcenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko tam wrazliwe i sie naciaga, tak to biore, ale fakt faktem nigdy az tak mocno nie ciagnelo, bo czuje to dosyc dosyc w coagu dniaA pachwina też mnie wczoraj uwierała że niewygodnie było mi leżeć![]()
I przepraszam bardzo! Mial byc test jak sie nie rozkreci i co?Dzień dobry, u mnie nie rozkręciło się nic przez noc. Na podpasce takie 3 krople kawy z mlekiem i nic. Dziwne, ale czekam dalej na rozkręcenie
Sikaj bo czekamy i przyklaskujemyDzień dobry, u mnie nie rozkręciło się nic przez noc. Na podpasce takie 3 krople kawy z mlekiem i nic. Dziwne, ale czekam dalej na rozkręcenie
Jestem na takich lekach. Nic nie mam stwierdzone, oprocz tego biochemu. A jak spytalam a czemu Acard to powiedzial ze dziala przeciwzakrzepowo , badania wskazuja ze zmniejsza ryzyko poronienia, bo poprawia przepływy. Slucham sie i biore jesli to moze pomoc@GosiaZ92 widziałam na sierpniowych, że od początku ciąży jesteś na acardzie ? Mogłabyś napisać z jakiej przyczyny ? Czy po biochemie czy masz coś stwierdzone ?
Krotka ta drzemeczke sobie zrobilasOdespałam wstępnie, pewnie później jeszcze wpadnie drzemka
Podaję drugą kawusię️