Dorka66
Fanka BB :)
Ja czekam na betę, nie będę się tymi chujocieniami stresowała![]()
A już krew upuszczona? Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam na betę, nie będę się tymi chujocieniami stresowała![]()
Niezmiennie trzymam kciukiDziewczyny jest 5;26 nadal nie ma wyników ale kreska na teście wyszla mocniejszamam nadzieje , że to dobrze wróży
… mam w sobie tyle różnych emocji , że nie wiem co z nimi zrobić
![]()
Nie no nie ma opcji..Kurcze, a nie ma opcji że ta temp jest inna i coś termometr przekłamujemoże nie ma co tracic nadziei dopóki
nie będzie.
Ja w październiku i listopadzie też już miałam nadzieję przez te bolące piersi ale niestety, z tym że teraz bolą i wiele bardziejŻołądek wywrócił mi się na drugą stronę. Boli mnie cyc, boli mnie żołądek chciałabym szukać w tym ciąży ale wiem, że to progesteron sobie robi ze mnie jaja.
A moze wcale nie robi, ktory Ty masz dpo?Żołądek wywrócił mi się na drugą stronę. Boli mnie cyc, boli mnie żołądek chciałabym szukać w tym ciąży ale wiem, że to progesteron sobie robi ze mnie jaja.