reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dziendoberek, smacznej kawy i miłego dnia ☕️ oby był owocny 😍 ja dzis dzień pracy z biura wiec nadrobię was później 😍 wierzę w ogrom pozytywnych wieści 🤩🤞🏻🤞🏻

Kurcze, a nie ma opcji że ta temp jest inna i coś termometr przekłamuje 🤔 może nie ma co tracic nadziei dopóki 🐵 nie będzie.
Nie no nie ma opcji..
domowilam inozytol, zamowilam testy owu, na pocieszenie do koszyka wlecialy smaczki dla psa i kota, niech chociaz te siersciuszki sie pociesza… ale no przykro…
Plusem jest to, ze plodne jesli znow sie to gowno nie poprzesuwa beda w nasze urlopy, co za tym idzie, jak bedzie trzeba bedziemy mogli dzialac nawet rano. W tym miesiacu przejde sie na proga po owu, jesli znow sie nie uda, w kolejnym mies moze monitoring…

Żołądek wywrócił mi się na drugą stronę. Boli mnie cyc, boli mnie żołądek chciałabym szukać w tym ciąży ale wiem, że to progesteron sobie robi ze mnie jaja.

Żołądek wywrócił mi się na drugą stronę. Boli mnie cyc, boli mnie żołądek chciałabym szukać w tym ciąży ale wiem, że to progesteron sobie robi ze mnie jaja.
Ja w październiku i listopadzie też już miałam nadzieję przez te bolące piersi ale niestety, z tym że teraz bolą i wiele bardziej 🤔 może coś się dzieje 🤔

reklama
Do góry