reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

A mnie cycki bola, nigdy nie bola :D ale robie pyszny obiad, poleci po slasku z kluskami, ale mialam ostatnio taka ochote, ze dzisiai chociaz obiad mnie uratuje!

reklama
Halo! Ale póki nie ma @ jest nadzieja✊🏻
Nie załamujemy się 🥰
Nie nie, nadzieje bym miala jakbym nie mierzyla temp, ta wyraza wiecej niz 1000 slow!
Za to jeszvze pod koniec grudnia bede Wam smecic kiedy zaczax robic owulaki, wiec sie przygotujcie!

Troche mi juz przeszlo.. ale dobrze, ze dIs w domu, bo na spokojnie sobie poplakalam, wysprzatalam z nerwow kuchnie i lazienki, chociaz czysto bede miec!

Jakby to od doagnosty zależało, nie ładnie rzucać takie słowa bo Tobie chce sie wynikow na już 😡 jak można drugiemu człowiekowi tak życzyć

Chciałabym wyjaśnić, że nie miałam nic złego na myśli ale widzę również nie jesteś zapisana na naszym wątku także dalsza wymiana zdań nie ma sensu. Pozdrawiam ☺️

Nie nie, nadzieje bym miala jakbym nie mierzyla temp, ta wyraza wiecej niz 1000 slow!
Za to jeszvze pod koniec grudnia bede Wam smecic kiedy zaczax robic owulaki, wiec sie przygotujcie!

Troche mi juz przeszlo.. ale dobrze, ze dIs w domu, bo na spokojnie sobie poplakalam, wysprzatalam z nerwow kuchnie i lazienki, chociaz czysto bede miec!
Znam te uczucie. Tez wczoraj płakałam jak zobaczyłam juz typowy okres, pogodzenie sie ze zbliżającą się @, a później odliczanie do końca. Euforia bo zaraz płodne to na bank się uda, a potem najdłuższe odliczanie do testowania. 😕

Chciałabym wyjaśnić, że nie miałam nic złego na myśli ale widzę również nie jesteś zapisana na naszym wątku także dalsza wymiana zdań nie ma sensu. Pozdrawiam ☺️
Ale dalej nie masz wczorajszych wyników? A może Pani w punkcie się pomyliła i wyniki będą dopiero dzisiaj? Ja robiłam o 7 i dalej czekam 🫠

reklama
U mnie 7 dzień okresu i mam już dość. Zrobiłam dziś owulaka i chyba będę już robić codziennie, bo wyglądał obiecująco. A 13dc mam wizytę i podgląd pęcherzyków, ale jakby było pięknie, jakby owulacja przyszła np 12 czy właśnie tego 13dc. Przy stymulacji jest na to szansa, no ale zobaczymy

Do góry