reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Tak, mysle, ze tu chodzilo o mocna przenosnie, jak sie tyle czeka, a faktycznie chcialoby sie na juz, my dobrze o tym wiemy :) ale @Eveline.eve jak juz wpadlas, daj no znac co tam slychac?
Za wszystkie staraczki niezmiennie trzymam kciuki, dopinguje po cichutku i cieszę sie z kresek i rosnących bet. Kilka razy juz zaczynałam pisać post by zapisać się na testowanie. Jednak rezygnowałam bo łatwiej będzie wtedy przełknąć rozczarowanie. Testuję 23.12 akurat w swoje urodziny. Wiec Życzę Wam wysypu kreseczek i dobrych wieści 🤗

@Monique321 moze zadzwoń na infolinię , nie wiem gdzie robiłaś badania ale ja kiedyś robiłam w diagnostyce , w transporcie uszkodziła się próbka a w systemie było odznaczone że mnie poinformowali , a tak nie było.
Ps mojej siostrze 2 razy zgubiła się próbka, mi raz - ona ma bliźniaki a ja akurat wtedy donosiłam ciążę więc traktuje to jako dobry znak🤞
Dokładnie zgadzam się z tym telefonem. Ja w tamtym roku jak robiłam AMH to zapłaciłam 245 zł za badanie, wynik miał być za 10 dni, ale nie było i jak zadzwoniłam po 14 dniach to się okazało, że oni tego w ogóle nie wysłali nigdzie i nie zlecili tego badania. Zażądałam zwrotu pieniędzy i poszłam gdzie indziej i jedyny plus tej sytuacji, że zapłaciłam za badanie 150 zł, a nie 245 jak u tych co tylko hajs wzięli i zapomnieli :oops:

Za wszystkie staraczki niezmiennie trzymam kciuki, dopinguje po cichutku i cieszę sie z kresek i rosnących bet. Kilka razy juz zaczynałam pisać post by zapisać się na testowanie. Jednak rezygnowałam bo łatwiej będzie wtedy przełknąć rozczarowanie. Testuję 23.12 akurat w swoje urodziny. Wiec Życzę Wam wysypu kreseczek i dobrych wieści 🤗
Orajuniu! Bede czekac na info 23! ♥️ a nastepnym razem nie rezygnuj, ja mam laczka w pogotowiu, a Ty go doskonale znasz 😂

Dokładnie zgadzam się z tym telefonem. Ja w tamtym roku jak robiłam AMH to zapłaciłam 245 zł za badanie, wynik miał być za 10 dni, ale nie było i jak zadzwoniłam po 14 dniach to się okazało, że oni tego w ogóle nie wysłali nigdzie i nie zlecili tego badania. Zażądałam zwrotu pieniędzy i poszłam gdzie indziej i jedyny plus tej sytuacji, że zapłaciłam za badanie 150 zł, a nie 245 jak u tych co tylko hajs wzięli i zapomnieli :oops:

10 dni na wynik amh? 😲

reklama
Do góry