Patii26
Fanka BB :)
O kurczaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczaczki
Kurcze, może zadzwoń tam? Może gdzieś zagubili próbkę czy cośNiestety nie mam, myślę , że może szybciej będą te które robiłam dzisiaj![]()
Co tu się podziało od wczoraj ?!Zmotywowalyscie mnie na tyle, że poleciałam do rosska po testy, ja to ślepa jestem, ale wydaje mi się że przebija cosczy się za dużo napatrzyłam na testy dziewczyn?
Potrzebuje komisji!!
Za wszystkie staraczki niezmiennie trzymam kciuki, dopinguje po cichutku i cieszę sie z kresek i rosnących bet. Kilka razy juz zaczynałam pisać post by zapisać się na testowanie. Jednak rezygnowałam bo łatwiej będzie wtedy przełknąć rozczarowanie. Testuję 23.12 akurat w swoje urodziny. Wiec Życzę Wam wysypu kreseczek i dobrych wieściTak, mysle, ze tu chodzilo o mocna przenosnie, jak sie tyle czeka, a faktycznie chcialoby sie na juz, my dobrze o tym wiemyale @Eveline.eve jak juz wpadlas, daj no znac co tam slychac?
Dokładnie zgadzam się z tym telefonem. Ja w tamtym roku jak robiłam AMH to zapłaciłam 245 zł za badanie, wynik miał być za 10 dni, ale nie było i jak zadzwoniłam po 14 dniach to się okazało, że oni tego w ogóle nie wysłali nigdzie i nie zlecili tego badania. Zażądałam zwrotu pieniędzy i poszłam gdzie indziej i jedyny plus tej sytuacji, że zapłaciłam za badanie 150 zł, a nie 245 jak u tych co tylko hajs wzięli i zapomnieli@Monique321 moze zadzwoń na infolinię , nie wiem gdzie robiłaś badania ale ja kiedyś robiłam w diagnostyce , w transporcie uszkodziła się próbka a w systemie było odznaczone że mnie poinformowali , a tak nie było.
Ps mojej siostrze 2 razy zgubiła się próbka, mi raz - ona ma bliźniaki a ja akurat wtedy donosiłam ciążę więc traktuje to jako dobry znak![]()
Orajuniu! Bede czekac na info 23!Za wszystkie staraczki niezmiennie trzymam kciuki, dopinguje po cichutku i cieszę sie z kresek i rosnących bet. Kilka razy juz zaczynałam pisać post by zapisać się na testowanie. Jednak rezygnowałam bo łatwiej będzie wtedy przełknąć rozczarowanie. Testuję 23.12 akurat w swoje urodziny. Wiec Życzę Wam wysypu kreseczek i dobrych wieści![]()
Dokładnie zgadzam się z tym telefonem. Ja w tamtym roku jak robiłam AMH to zapłaciłam 245 zł za badanie, wynik miał być za 10 dni, ale nie było i jak zadzwoniłam po 14 dniach to się okazało, że oni tego w ogóle nie wysłali nigdzie i nie zlecili tego badania. Zażądałam zwrotu pieniędzy i poszłam gdzie indziej i jedyny plus tej sytuacji, że zapłaciłam za badanie 150 zł, a nie 245 jak u tych co tylko hajs wzięli i zapomnieli![]()
Niestety tak, nie dość, że cena z kosmosu to jeszcze czas oczekiwania długi10 dni na wynik amh?![]()
Niestety tak, nie dość, że cena z kosmosu to jeszcze czas oczekiwania długi![]()
Też mnie to zdziwiło.10 dni na wynik amh?![]()