reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

U mnie 7 dzień okresu i mam już dość. Zrobiłam dziś owulaka i chyba będę już robić codziennie, bo wyglądał obiecująco. A 13dc mam wizytę i podgląd pęcherzyków, ale jakby było pięknie, jakby owulacja przyszła np 12 czy właśnie tego 13dc. Przy stymulacji jest na to szansa, no ale zobaczymy

reklama
Nie ogarniam dzisiaj dziewczyny, bardzo ciężka noc za nami, dzisiaj potwierdzona grypa u mojej 4latki. W nocy ni mogliśmy zbić temperatury a było ponad 40 stopnii.
W sumie może dobrze że mamy pauzę na ten cykl bo właśnie by wypadały płodne..i tak by się nie dalo

Nie ogarniam dzisiaj dziewczyny, bardzo ciężka noc za nami, dzisiaj potwierdzona grypa u mojej 4latki. W nocy ni mogliśmy zbić temperatury a było ponad 40 stopnii.
W sumie może dobrze że mamy pauzę na ten cykl bo właśnie by wypadały płodne..i tak by się nie dalo
Ojej, zdrówka dla młodej, oby was nie dopadło!

Dziewczyny powiedzcie czy testy paskowe facelle was kiedyś oszukały ? Dzisiaj znowu wyszła mi kreska ale bardziej wyraźna i jest różowa , nie umiem tego uchwycic na zdjęciu 😭😭
Ja się osobiście przejechałam na tych testach, właśnie takie przebijające kreski testowe mi pokazywał.

Nie mam tego testu a poszłam już do pracy , sprawdzam cały czas czy nic się nie pojawiało ale nic 😫😫 ci co robią te badania albo nie podpisali jeszcze tego wyniku powinni mieć specjalnie miejsce w piekle 🙈😱
@Monique321 moze zadzwoń na infolinię , nie wiem gdzie robiłaś badania ale ja kiedyś robiłam w diagnostyce , w transporcie uszkodziła się próbka a w systemie było odznaczone że mnie poinformowali , a tak nie było.
Ps mojej siostrze 2 razy zgubiła się próbka, mi raz - ona ma bliźniaki a ja akurat wtedy donosiłam ciążę więc traktuje to jako dobry znak🤞

Zwyczajnie tak sie nikomu nie życzy, w dodatku przed świętami.
Bez przesady.... wiadomo, że dziewczyna nie może się doczekać wyników, miały być wczoraj o 18.30, a jak ich nie było tak nie ma... ma prawo się denerwować. Sama bym myślała dokładnie tak samo. Nie wierzę, że nigdy nie zdarzyło ci się rzucić takiego, albo podobnego tekstu? U mnie w pracy tekst w stylu "a niech cie szlag trafi", albo właśnie "dla ciebie to jest specjalne miejsce w piekle" są na porządku dziennym i serio nikt nie bierze tego na poważnie.

reklama
Do góry