reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ok poddaje się... @marietta2112 wpisz mnie proszę na 23.12. Na testowanie. Co ma być to będzie. Staraliśmy się, owulaki były robione. Biorę proga I acard od owu no i zobaczymy. Bedzie wtedy 10/11 dpo. Chęć testowania silniejsza
U mnie podobnie, będziemy razem wypatrywać kresek 😆

Głowa mnie boli od dwóch dni, piersi od wczoraj. I od wczoraj rana mam takie wzdęcia i tak gazuję, a jestem chwilowo na zastępstwo w pracy w której już nie pracuję, tyle dobrze że sama siedzę w gabinecie bo nikto by nie wytrzymał tego smrodu 🫣 nie wiem co się to dzieje i nie chcę przypisywać sobie objawów biorąc pod uwagę fakt, że już tak miałam kiedyś, ale o dzieciach i przebytych ciążach tu nie rozmawiamy 🙃

reklama

Głowa mnie boli od dwóch dni, piersi od wczoraj. I od wczoraj rana mam takie wzdęcia i tak gazuję, a jestem chwilowo na zastępstwo w pracy w której już nie pracuję, tyle dobrze że sama siedzę w gabinecie bo nikto by nie wytrzymał tego smrodu 🫣 nie wiem co się to dzieje i nie chcę przypisywać sobie objawów biorąc pod uwagę fakt, że już tak miałam kiedyś, ale o dzieciach i przebytych ciążach tu nie rozmawiamy 🙃
Może coś jest na rzeczy 😄 🤞

A ja z kolei wczoraj miałam takie bóle/klucia jakoś w jajnikach na wysokości blizny , że dosłownie myślałam że już okres przyszedł , w biurze akurat byłam to biegiem do łazienki a tam nic. Dla mnie to takie rzeczy 6dpo to mega dziwne, nigdy tak wcześniej nie miałam. Internety podpowiadają że to może być szalejący progesteron, daj mu boże..

Dziewczyny które miały CP, czy po operacji też odczuwacie bóle jakoś tak z czapy w dziwnych dniach cyklu? 😵‍💫 Tak pomyślałam że to może po operacji i usunięciu tego jajowodu takie dziwne uczucia się pojawiają 🧐

A ja Wam powiem, że mnie chyba ten Clostillbegyt ruszył mocno - od wczoraj bardzo czuję prace jajników, w sumie czuję całe podbrzusze. Martwię się, czy dotrwam do tej drożności we wtorek czy nie będzie szybciej owulacji 😅 zrobię sobie po południu usg żeby podejrzeć co tam się dzieje bo akurat jestem w pracy 😁

Mnie dzisiaj juz mniej bola, poki co nie czuje jeszcze bolu jak na @ ale mam chwile czasu jeszcze, narazie to musze wymyslic cos na obiad a nie mam kompletnie pomyslu…

Mnie dzisiaj juz mniej bola, poki co nie czuje jeszcze bolu jak na @ ale mam chwile czasu jeszcze, narazie to musze wymyslic cos na obiad a nie mam kompletnie pomyslu…
Ryba w panierce przy piątku z ziemniakami i surówka z marchewki.
Spaghetti z mięsem i pieczarkami ( hahahaha słownik mi wpisał z mężem a nie z mięsem) 😆😆😂
Gulasz z piersi z pieczarkami ( jutro robię na obiad),
albo zupę pomidorowa, ewentualnie gołąbkową, pieczarkową, grzybową.
Makaron z warzywami i mięsem?
Naleśniki? Albo krokiety z mięsem i warzywami i do tego sos czosnkowy - u mnie uwielbiamy.

Albo powiedz jakie masz składniki na stanie to coś wymyślimy 😀😁

Ooooo.... coś się dzieje, coś się dzieje 🤗 piękny ten grudzień 🥰

reklama
U mnie 17dc i się rozkręca owu :)
miło ,że na weekend 😉

Załączniki

• 1000013163.jpg
    1000013163.jpg
    311,5 KB · Wyświetleń: 45
Do góry