reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

U mnie 17dc i się rozkręca owu :)
miło ,że na weekend 😉
Oł jeeee owu na weekendzik, wyczuwam optymalny czas na widzenia 🤭
Ja jeszcze chwila, ale to dobrze, bo dziś męża nie mam - wigilia firmowa, więc wróci pewnie styrany w nocy 🤪 mają sie zaprzyjaźniać z Jackiem Danielsem dziś.
Patrząc na poprzednie cykle peaki byly ostatnio w 10-12 dc więc pewnie akurat w niedzielę wskoczy.
1000148210.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A ja z kolei wczoraj miałam takie bóle/klucia jakoś w jajnikach na wysokości blizny , że dosłownie myślałam że już okres przyszedł , w biurze akurat byłam to biegiem do łazienki a tam nic. Dla mnie to takie rzeczy 6dpo to mega dziwne, nigdy tak wcześniej nie miałam. Internety podpowiadają że to może być szalejący progesteron, daj mu boże..

Dziewczyny które miały CP, czy po operacji też odczuwacie bóle jakoś tak z czapy w dziwnych dniach cyklu? 😵‍💫 Tak pomyślałam że to może po operacji i usunięciu tego jajowodu takie dziwne uczucia się pojawiają 🧐
U mnie po samej operacji było delikatnie więcej czuć niż przed ale po drożności to normalnie wszystko odczuwałam normalnie cały miesiąc coś

Ja jeszcze chwila, ale to dobrze, bo dziś męża nie mam - wigilia firmowa, więc wróci pewnie mocno styrany w nocy 🤪 mają sie zaprzyjaźniać z Jackiem Danielsem dziś.
Patrząc na poprzednie cykle peaki byly ostatnio w 10-12 dc więc pewnie akurat w niedzielę wskoczy.
Zobacz załącznik 1731387
Mój się z Jackiem i Jamesonem nie koleguje na imprezach firmowych bo woli być kierowcą 😆
Mówił,że kac po 30tce za mocno go tyra 😆

Ooo tuż tuż i będzie okienko 🍆✨😈

Ja jeszcze chwila, ale to dobrze, bo dziś męża nie mam - wigilia firmowa, więc wróci pewnie mocno styrany w nocy 🤪 mają sie zaprzyjaźniać z Jackiem Danielsem dziś.
Zobacz załącznik 1731387
Co.to za aplikacja?

Mój się z Jackiem i Jamesonem nie koleguje na imprezach firmowych bo woli być kierowcą 😆
Mówił,że kac po 30tce za mocno go tyra 😆

Ooo tuż tuż i będzie okienko 🍆✨😈
Mojego też whiskey tyra, widzę, że kiedyś mógł wypić a teraz jest chorutki następnego dnia.
Na szczęście nie będzie szalał, bo w sobotę jedzie z dziećmi na turniej piłkarski, więc to raczej degustacja będzie.

reklama
Do góry