loumarie
Fanka BB :)
Takie korzenneniedawno weszly u nas do sklepów, tak to był w US.
Aaaa, te Biscoff?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie korzenneniedawno weszly u nas do sklepów, tak to był w US.
Tak, to w sumie to samo co lotus, tylko inna nazwa. Ja nie lubię przypraw korzennych to nie sprawdzalam czy to rózna nazwa handlowa czy inne firmy.Aaaa, te Biscoff?
To się dokładnie nazywa biscoff lotusTak, to w sumie to samo co lotus, tylko inna nazwa. Ja nie lubię przypraw korzennych to nie sprawdzalam czy to rózna nazwa handlowa czy inne firmy.
I ślinka kapie. A u mnie brak planów na pieczenie. Może coś się kupi.Zrobilam dzisiaj coś takiego. Zdjęcie z internetu bo nie zdązylam zrobić, ale omg jakie to było dobre! Płynny karmel![]()
Ja ostatnio jak zrobiłam sobie na nic kiełbasę z cebulką to myślałem, że ducha wyzione.
Więc dziś cukierki, nie wiem czy więcej zjadłam czy na choince zawiesiłam. Mam ciągle chcice na czekoladę.