reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dzień dobry. U mnie biel i tym akcentam chciałabym się z Wami pożegnać bez zbędnych tłumaczeń, bo każda wie jak jest..
Dziękuję za ten prawie rok razem i każdej życzę powodzenia w osiągnięciu celów, aby kolejny rok był łaskawszy. Trzymajcie się ciepło 😘
Dziękuję ,że byłaś :)
Życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrowia, cierpliwości i siły 🫂✨

Będę czuwać czy się gdzieś na mamusiach pokażesz (oczywiście jeżeli będziesz kiedyś chciała :) ) ❤️

Cześć dziewczyny !
@Hermeneg , @dzika_wiśnia1995 rozumiem waszą decyzję , życzę wam dużo spokoju i wszystkiego dobrego 😊
Ja właśnie czekam na pobranie krwi. Dzisiaj ostatni raz sprawdzam betę przed świętami ☺️
Mnie coś pobolewa ta strona, gdzie była owulacja, jutro mam teleporade w luxmedzie to może mi wypisze jeszcze raz betę do sprawdzenia i skierowanie na usg 🤔 mam nadzieję, że to tylko rozciąganie macicy a nie cp 🙄🙄🙄

Ja witam się już po kawie, miłego dnia wam życzę, spokojnych przygotowań ❤️ mnie przeogromnie kusiło zatestowac ale już przetrwałam , wiec zgodnie z planem jutro 🤞🏻choć nerwy na męża takie mam od rana, że on sam mówi że okres chyba za rogiem 😢

Ja jestem takim nieogarem, że masakra 😭 Teraz przy śniadaniu na chwilę zajrzałam na forum.
@marietta2112 spóźnione życzenia, wszystkiego najlepszego, spełnienia tego najważniejszego marzenia ❤️
U nas chyba jednak bostonka a nie ospa i zostajemy w domu na całe święta. A ja nie mam nic przygotowane, bo miałam tylko robić piernik i sernik, a teraz czeka mnie ogarnięcie Wigilii i czegokolwiek na pierwszy i drugi dzień świąt. Na jakikolwiek katering już za późno.
Zrobiłam sobie listę, mąż skoczy na zakupy i jakoś będę powoli ogarniać, ale słabo to widzę... Na pewno nie będę się spinać, no ale jednak coś zrobić trzeba.
Miałam też jutro iść na podgląd pęcherzyków i ewentualny zastrzyk, ale odpuszczę, bo w razie gdybym ja już zarażała to nie wyobrażam sobie pchać się tam między ciezarne. Trudno, będę liczyć na to, że ten pęcherzyk sam pęknie

Dzień dobry, dziś ostatni dzień w pracy, do tego bardzo miły, bo z ciastem urodzinowym w tle.
Podziałane w weekend było, dziś pewnie będzie peak, bo wczoraj testy owu ściemniały.
Musi wystarczyc, lepiej już nie będzie, bo jadę po pracy do taty i spotkamy się z mężem dopiero w Wigilię.

Dzień dobry 🩷
Ja ostatnie dwa dni pracy i mały urlop 😊
Miałam zamawiać owulaki, a zapomniałam i już mi nie dojdą więc do rossmana trzeba się przejść.

@dzika_wiśnia1995 szkoda że odchodzisz, trzymam mocno kciuki za Ciebie!🥰
Wgl co to się dzieje że przez ostatni czas tyle dziewczyn odchodzi z forum? :( mało nas się robi 😕

reklama
Do góry