taisiya
Fanka BB :)
A co on tam wiePokazałam testy mojemu, on widzi tylko tam gdzie gruba kreską i to jeszcze ledwo ledwo, dwa pozostałe są dla niego negatywne bo tam NIC nie ma. O matko, żyje z daltonistą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co on tam wiePokazałam testy mojemu, on widzi tylko tam gdzie gruba kreską i to jeszcze ledwo ledwo, dwa pozostałe są dla niego negatywne bo tam NIC nie ma. O matko, żyje z daltonistą?
No ja też ją widzęPo wyschnięciu też nic nie machociaż teraz jak na zdj patrzę to widzę chujocienia, ale to na bank testowa.
Są są!Dzień dobry, za cholerę nie mogę spac, zgaga z nerwów jak stąd do.... Ja coś tam widzę i to są absolutnie świeżo wysikane testy z co najciekawsze ten mocniej wybarwiony to 20, pozostałe to 10. Dziś 10dpo. Nie zdarze się dziś urwać na bete. Myślicie, że 3 testy mogą na raz oszukiwać?
Z Amazona kupiłam na próbę ale w tamtym cyklu nie wybarwily się wogole więc liczę, że to nie jest żart.Są są!Co to za testy te z fioletowymi kreskami?
Zapytaj w aptece może o DOZ testy , ja wczoraj kupiłam - bardzo ładnie się wybarwiają . Jeszcze dobrze mi się wybarwia ten check&go z rossmannaO 10 może będzie otwarta apteka, nie zna zmian dyżurów więc chyba będzie, kupię jakiś może inny test. Później zadzwonię zapytać do laboratorium przy szpitalu w trochę dalszym mieście czy można sobie do nich przyjechać.
Mi nordy też zawsze takie testowe zostawiałyPo czasie nie ma co patrzeć na testy, zostawiłam sobie jako dowód by nie kupować nord test a cholera zakupiłam 20 sztuk to sobie posikuje. Absolutnie nie bierzcie ich pod uwagę one są z wczoraj, wyschnięte i negatywne