reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Te same ale z dzisiaj, specjalnie kupiłam jednej firmy bo chciałam sobie robić progres linii. Po ostatnich przebojach mam gdzieś robienie bety i przyrostów. Mam też nowy tel i mam wrażenie że on jeszcze bardziej doszukuje się cieni niż ja na zdjęciach 😅
Ja tu widzę cienie 😄 wszystkiego najlepszego 🥳

reklama
Tak, i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale Pani była tak miła, zapytała mnie; jakiego wyniku Pani oczekuje? - pozytywnego. Więc życzyła mi pozytywnego wyniku i wspaniałej Nowiny na święta. No złota kobieta. Jeśli się uda to w pon i środę jeszcze ja odwiedzę. Może nie mam tego punktu po drodze nigdzie, ale ta Pani to złota kobieta, taka ciepła i miła starsza Pani. Myślę, że już dawno osiągnęła wiek emerytalny ale biło od niej takie dobro i troska.

Powiem Wam, że że stresu mam taką zgagę, i tak mnie boli żołądek, że chyba na zawał zejdę, ja się przed egzaminami, matura, obroną tak nie stresowałam. Zaczynam się zastanawiać czy nie trzeba było czekać do dnia miesiączki. A! Dobra, dajcie mi z laczka bo panikuje jak jakaś chora na głowę. Rozliczam jedna rzecz, po czym zamykam protokół i znowu panikuje, otwieram kolejny zaczynam coś robić, nie myślę po czym znowu panikuje. Aaa!!!

Powiem Wam, że że stresu mam taką zgagę, i tak mnie boli żołądek, że chyba na zawał zejdę, ja się przed egzaminami, matura, obroną tak nie stresowałam. Zaczynam się zastanawiać czy nie trzeba było czekać do dnia miesiączki. A! Dobra, dajcie mi z laczka bo panikuje jak jakaś chora na głowę. Rozliczam jedna rzecz, po czym zamykam protokół i znowu panikuje, otwieram kolejny zaczynam coś robić, nie myślę po czym znowu panikuje. Aaa!!!
Wdech i wydech! Już nic nie zmienisz, a przynajmniej będziesz miała pewność sytuacji 😘

Mega mega trzymam kciuki! I wierzę że się stresujesz, nawet mi rano od razu przez głowę przeszło że muszę zajrzeć na forum jak twój test!

Ja dzisiaj próbuje w multitasking i jest 12 a ja jestem wykończona, pracuje na Ho, piekę sernik i to wszystko pilnując 4 latki po grypie... To się chyba wszystko nie uda 😂😂

Dzień dobry 🩷
@niecierpliwamatka kciuki za betę!
@Eveline.eve spełnienia wszystkich marzeń!🩷
U mnie tragicznie, od nocy wymioty i biegunka, jestem ledwo przytomna, morduje się w pracy do 18:00.
A jutro wigilia, więc jest fantastycznie 🥲
U nas tez. Robiliśmy test z apteki i od razu wyszedł wirus grypy typu A . Zróbcie tez, leki sa specjalne na niego a on lubi w zapalenie płuc sie przekształcać ...

reklama
I kurde też bym chciala potestowac...mam takie poczucie marnowania czasu jak jest ten postój na prawy jajnik.. wszystko rozumiem, że to żebym była bezpieczna ale emocje robią swoje

Do góry