niecierpliwamatka
Fanka BB :)
PojdzieMY!Mnie w styczniu też nie ma też się wyłączam. Faktycznie mało dziewczyn zostaje. Ale to dobrze. Przyjdzie taki czas że wszystkie stąd pójdziecie na mamuśki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PojdzieMY!Mnie w styczniu też nie ma też się wyłączam. Faktycznie mało dziewczyn zostaje. Ale to dobrze. Przyjdzie taki czas że wszystkie stąd pójdziecie na mamuśki![]()
To jest najlepsza wiadomość jaka zobaczyłam na tym forumJak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Klasycznie 3bit, jak Ci sie nie chce to polecam taka pianke jak ptasie mleczko, potrzebujesz wtedy te sniezki w proszku(ze 4) mleko, galaretki tez 4 ale 2 rozne smakiDziewczyny macie jakieś przepisy na szybkie ciasta ? Mąż dopiero dziś wrócił z delegacji, ale jeszcze ma fryzjera, mala jesCze trochę chora , więc pojadę na zakupy o 20 a obiecałam teściowej że zrobię jakieś ciasto. Poratujcie czymś totalnie na szybko najlepiej na herbatnikach![]()
Cudowne wieści kochana !!Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
GratulujęJak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
JaSpierdzielicie wszystkie na mamuski, kto tu bedzie sikal i nam kibicowal w styczniu!
Z Toba to nic nie wiadomoJaposiedze z tobą
Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Planowo 2 stycznia mam okres .chce siknac w sylwestra.Z Toba to nic nie wiadomoTy to bedziesz sikac jeszcze w grudniu, w konia mnie zrobisz i tyle bedzie
ale zeby nie bylo, a rob w tego konia
![]()