reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dziewczyny macie jakieś przepisy na szybkie ciasta ? Mąż dopiero dziś wrócił z delegacji, ale jeszcze ma fryzjera, mala jesCze trochę chora , więc pojadę na zakupy o 20 a obiecałam teściowej że zrobię jakieś ciasto. Poratujcie czymś totalnie na szybko najlepiej na herbatnikach 🙏

Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
To jest najlepsza wiadomość jaka zobaczyłam na tym forum 🥹🥹🥹 ryczę ❤️ cieszę się z każdych dwóch kresek u wszystkich dziewczyn ale u Was tyle przeciwności, tyle sceptycyzmu od lekarzy że się nie da i to i tamto a tu jednak się dało! FANTASTYCZNIE 🎄🎅❄️ gratuluję ❤️

Dziewczyny macie jakieś przepisy na szybkie ciasta ? Mąż dopiero dziś wrócił z delegacji, ale jeszcze ma fryzjera, mala jesCze trochę chora , więc pojadę na zakupy o 20 a obiecałam teściowej że zrobię jakieś ciasto. Poratujcie czymś totalnie na szybko najlepiej na herbatnikach 🙏
Klasycznie 3bit, jak Ci sie nie chce to polecam taka pianke jak ptasie mleczko, potrzebujesz wtedy te sniezki w proszku(ze 4) mleko, galaretki tez 4 ale 2 rozne smaki

Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Cudowne wieści kochana !! 😍 Ale macie piękny prezent na Święta ❤️ trzymam kciuki by się kropek trzymał mocno 🍀🤞

Gratuluję

Jacie, aż ja się też wzruszyłam 🥹🥹
Naprawdę gratuluję Ci z całego serca tego małego świątecznego cudu i trzymam z całej siły, aby Twój kropek został z Tobą na 9 miesięcy ❤️❤️🤞🤞

reklama
Do góry