reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Chciałam się pochwalić, że dostałam w końcu zestaw do włosów 5w1 ! 😁

Slodyczy nie kupię przez pół roku najmniej 🥴
Ja byłam tak napalona na Dyson Airwrap :D
Kupiłam w tym roku, ten jaspisowy... Szczerze? Używam tylko tej płaskiej końcówki do suszenia, a 2600 poooooszło bo to jeszcze edycja limitowana była. 🤣
Chyba, że znajdę fajne kosmetyki i będę zakręcać fale, no ale nie wiem. Musiałabym poczytać, bo szczerze tylko tak robiąc to zaraz te fale opadają.

Ja byłam tak napalona na Dyson Airwrap :D
Kupiłam w tym roku, ten jaspisowy... Szczerze? Używam tylko tej płaskiej końcówki do suszenia, a 2600 poooooszło bo to jeszcze edycja limitowana była. 🤣
Chyba, że znajdę fajne kosmetyki i będę zakręcać fale, no ale nie wiem. Musiałabym poczytać, bo szczerze tylko tak robiąc to zaraz te fale opadają.

Jak znajdziesz te fajne kosmetyki to daj proszę znać. Wczoraj zakręciłam włosy, nie dojechaliśmy nawet do teściów na drugi koniec miasta a już się rozprostowały mimo tony lakieru, eh 🤣

Jak znajdziesz te fajne kosmetyki to daj proszę znać. Wczoraj zakręciłam włosy, nie dojechaliśmy nawet do teściów na drugi koniec miasta a już się rozprostowały mimo tony lakieru, eh 🤣

Widziałam, że Dyson ma swoje kosmetyki ale jest to do obczajenia. Tam są jakieś do przygotowania do stylizacji i utrwalające z tego co mi wiadomo 🫣

reklama
A ja się wzruszam na pierwszej części epoki lodowcowej 😅 Zaniedbałam swoje potrzeby na zakupach przedświątecznych. Zapomniałam o lodach czekoladowych i chipsach. Dobrze, że chociaż są cukierki na choince.

A to Ty cwaniaro jeszcze nie na porodówce? 😁
Czyli jednak badanie nie zadziałało!

Do góry