reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dzień dobry ❤️ nikt dziś nie sikał?? U nas beznadziejne święta, wczoraj wieczorem dopiero wyszliśmy ze szpitala, teraz mamy jeszcze 3 dni kwarantanny więc zakaz spotkań rodzinnych 😭 ale no oby było już lepiej, Wszystkiego najpiękniejszego dla Was wszystkich kochane dziewczyny, spełnienia tych najskrytszych 🎄🎅❤️
Zdrówka dla Wa kochani 😘 córka ostatni dzień na antybiotyku już, kaszle mocno, odrywa jej się wszystko. Ja też wczoraj się fatalnie czułam. Ale u nas akurat Święta w gronie rodzinnym. U Was jelitowka, najgorzej chyba właśnie na Święta bo tyle dobroci... No ale, co się zrobi jak nic się nie zrobi 🤷‍♀️😁

Zdrówka dla Wa kochani 😘 córka ostatni dzień na antybiotyku już, kaszle mocno, odrywa jej się wszystko. Ja też wczoraj się fatalnie czułam. Ale u nas akurat Święta w gronie rodzinnym. U Was jelitowka, najgorzej chyba właśnie na Święta bo tyle dobroci... No ale, co się zrobi jak nic się nie zrobi 🤷‍♀️😁
No czasem się przyplącze coś i nic na to nie poradzimy 🤷‍♀️ dobrze ze ten rok się już kończy, oby następny był lepszy 🤐 ... Chociaż mam wrażenie że mówię to od dobrych kilku lat pod rząd 🤣

Wygląda wspaniale 🥹🥹🥹 smacznego! Jak sobie pomyślę ile dobroci mnie omija w te święta to mnie w dołku ściska 💔 ehhh ale dobra, jest jak jest 🤷‍♀️ dziś 8 dpo, jeszcze dwa dni i testujemy! 🥸

Zdrówka 🫂

No czasem się przyplącze coś i nic na to nie poradzimy 🤷‍♀️ dobrze ze ten rok się już kończy, oby następny był lepszy 🤐 ... Chociaż mam wrażenie że mówię to od dobrych kilku lat pod rząd 🤣

Haha, dokładnie 😅

Witam sie po chwili ciszy. U mnie Święta pod znakiem jelitowki z ciężkim przebiegiem u mojej babci. Bardzo słabo z nią juz było, nawet wzywaliśmy pogotowie, ale oczywiście nic nie zrobili poza zastrzykiem przeciwwymiotnym. Jutro znowu do taty jadę żeby sie nią trochę zająć i zmienić siostrę.
Kompletnie przez to nie mialam głowy do świętowania. O dziwo nikt inny sie nie rozchorował, na szczęście.
Trzymam kciuki za kolejne nasze koniczynki i buteleczki. Uzupełnialam na bieżąco, ale jak coś pominęłam dajcie znaka.
Czekamy na update @Patii26 @cherry_blossom
@natkusia
A i nie wiem, no może mu umknelo co u @Pchelka25 ?

reklama
Witam sie po chwili ciszy. U mnie Święta pod znakiem jelitowki z ciężkim przebiegiem u mojej babci. Bardzo słabo z nią juz było, nawet wzywaliśmy pogotowie, ale oczywiście nic nie zrobili poza zastrzykiem przeciwwymiotnym. Jutro znowu do taty jadę żeby sie nią trochę zająć i zmienić siostrę.
Kompletnie przez to nie mialam głowy do świętowania. O dziwo nikt inny sie nie rozchorował, na szczęście.
Trzymam kciuki za kolejne nasze koniczynki i buteleczki. Uzupełnialam na bieżąco, ale jak coś pominęłam dajcie znaka.
Czekamy na update @Patii26 @cherry_blossom
@natkusia
A i nie wiem, no może mu umknelo co u @Pchelka25 ?
Ściskam mocno, u nas to samo tylko u córki 💔 lekarka w szpitalu mówiła że najciężej te infekcje przechodzą dzieci i osoby starsze właśnie. Dużo zdrówka i siły, przytulasy 🎄🎅

Do góry