Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, nawet nie mam żadnej reakcji, w sensie normalnie w powiadomieniach mam "Sorki za te reakcjenie mogłam trafić bo szłam po schodach
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, nawet nie mam żadnej reakcji, w sensie normalnie w powiadomieniach mam "Sorki za te reakcjenie mogłam trafić bo szłam po schodach
![]()
Zdrówka dla Wa kochaniDzień dobrynikt dziś nie sikał?? U nas beznadziejne święta, wczoraj wieczorem dopiero wyszliśmy ze szpitala, teraz mamy jeszcze 3 dni kwarantanny więc zakaz spotkań rodzinnych
ale no oby było już lepiej, Wszystkiego najpiękniejszego dla Was wszystkich kochane dziewczyny, spełnienia tych najskrytszych
![]()
Noo i pięknieCześć Dziewczyny
Chciałabym powrócić w Wasze szeregi bo i tak czytam Was zza krzaka
Sporo Dziewczyn po grudniu opuści staraczkowe szeregi więc żeby miał kto ławę grzać przez najbliższe miesiące to idę z Wami![]()
Trzymam za Ciebie mocno kciukiChodziło mi o rozpiskę leków po prostu, zachciało mi się skrótu myślowego![]()
Ja pierwsze słyszę o tym kocyku, cholerciaOo ja zostawiłam w tym roku. Bo tak to nie zostawiałam ale w tym roku stwierdziłam a może to przyniesie szczęście![]()
No czasem się przyplącze coś i nic na to nie poradzimyZdrówka dla Wa kochanicórka ostatni dzień na antybiotyku już, kaszle mocno, odrywa jej się wszystko. Ja też wczoraj się fatalnie czułam. Ale u nas akurat Święta w gronie rodzinnym. U Was jelitowka, najgorzej chyba właśnie na Święta bo tyle dobroci... No ale, co się zrobi jak nic się nie zrobi
![]()
Wygląda wspanialesmacznego! Jak sobie pomyślę ile dobroci mnie omija w te święta to mnie w dołku ściska
ehhh ale dobra, jest jak jest
dziś 8 dpo, jeszcze dwa dni i testujemy!
![]()
No czasem się przyplącze coś i nic na to nie poradzimydobrze ze ten rok się już kończy, oby następny był lepszy
... Chociaż mam wrażenie że mówię to od dobrych kilku lat pod rząd
![]()
Ściskam mocno, u nas to samo tylko u córkiWitam sie po chwili ciszy. U mnie Święta pod znakiem jelitowki z ciężkim przebiegiem u mojej babci. Bardzo słabo z nią juz było, nawet wzywaliśmy pogotowie, ale oczywiście nic nie zrobili poza zastrzykiem przeciwwymiotnym. Jutro znowu do taty jadę żeby sie nią trochę zająć i zmienić siostrę.
Kompletnie przez to nie mialam głowy do świętowania. O dziwo nikt inny sie nie rozchorował, na szczęście.
Trzymam kciuki za kolejne nasze koniczynki i buteleczki. Uzupełnialam na bieżąco, ale jak coś pominęłam dajcie znaka.
Czekamy na update @Patii26 @cherry_blossom
@natkusia
A i nie wiem, no może mu umknelo co u @Pchelka25 ?