reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
A zrób dzisiaj jeszcze po południu, bo wcale taka jasna ta kreska nie jest.

No właśnie ja przedwczoraj i wczoraj miałam taki idealny owulacyjny śluz, a wczoraj wieczorem ból brzucha po lewej stronie, no i w trakcie seksu już bardzo mocno te jajniki czułam. Najważniejsze, że widzenie było 😁 i dzisiaj poprawimy
Robię 3 razy dziennie, ten Premom mi wyliczyło na zawrotne ratio 0.14 😅 zobaczymy co z tego będzie 😁

Robię 3 razy dziennie, ten Premom mi wyliczyło na zawrotne ratio 0.14 😅 zobaczymy co z tego będzie 😁
Ja tam nie wrzucam w apkę, jakoś mi się to nie sprawdza. Jak jest peak to widzę 😂 Ale ja też wiem, że u mnie jak już ciemnieje kreska tak jak dzisiaj to zaraz ten peak powinien być, pewnie max w ciągu doby

Wpisane.
Czekamy na testy dziewczyny @Patii26
@natkusia
@RóżowaAura
A no i @Zestresowana13 nie uwierzę, że będziesz czekac do jutra 😉
Edit: doczytałam o bieli u @Patii26 😒
Ja przez te zawirowania chorobowe babci nawet nie dokończyłam owulaków robic i nie wiem kiedy I czy w ogóle bylo owu u mnie, także tego 31 to chyba bez sensu sikać...widzenia byly 21, 23 i 24 ale którego wypadło owu, to ciężko stwierdzić. Śluz i bóle największe były 23-24.12.
Nie ma takiego!! Sikasz w sylwestra obowiazkowo! Byly widzenia, bez straznika, to trza sikac! :D

Mi cos tez ta aplikacja srednio lezy.. niby 0.09 tu jest..

Załączniki

• IMG_6469.jpeg
    IMG_6469.jpeg
    164 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry