reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
No to dobra, obie umawiamy się na koniec miesiąca a dobrą passę niech zacznie ktoś przed nami 🥹🤐 u mnie kolejna owu jakoś 13.01 wypadnie więc testowanie pod koniec miesiąca

U mnie ma być okres dopiero 8/9 stycznia 🥹 na szczęście owulkę mam dość szybko ale zobaczymy jak będzie na lekach, nawet jakiś nowy zastrzyk mi się trafi tym razem 😜

Chyba powoli do mnie dociera, tak wiecie w głąb mnie, że się udało. Fakt, że zwrot śniadania mnie w tym utwierdził, ale dopiero po wczorajszym badaniu przestałam się atak bardzo stresować. No i fakt, że już jestem po terminie miesiączki też chyba pomógł, szkoda, że muszę Was niedługo opuścić. Przyzwyczaiłam się już trochę;o

U mnie też 8 ;) a będziesz testować w styczniu czy na razie masz przerwę w tym cyklu?

Nie, w tym cyklu nie 😊

Dopiero w kolejnym jeśli tylko transfer się odbędzie to zamierzam zrobić betę w terminie wskazanym przez klinikę 🥹
Testy za wiele nerwów mnie kosztują 🤣
I mojego męża również 😜

O nie, ja to dopiero gdzieś pod koniec miesiąca to niech któraś mnie jednak wyprzedzi 😀
Ok! Robi sie 😂😂
Chyba powoli do mnie dociera, tak wiecie w głąb mnie, że się udało. Fakt, że zwrot śniadania mnie w tym utwierdził, ale dopiero po wczorajszym badaniu przestałam się atak bardzo stresować. No i fakt, że już jestem po terminie miesiączki też chyba pomógł, szkoda, że muszę Was niedługo opuścić. Przyzwyczaiłam się już trochę;o
Jeszczw chwile i calkiem do Ciebie dojdzie! Dawaj, zakladaj wrzesniowe mamuski, wtedy bedzie juz przypieczetowane :D

reklama
Do góry