Zestresowana13
Fanka BB :)
No to dobra, obie umawiamy się na koniec miesiąca a dobrą passę niech zacznie ktoś przed namiO nie, ja to dopiero gdzieś pod koniec miesiąca to niech któraś mnie jednak wyprzedzi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dobra, obie umawiamy się na koniec miesiąca a dobrą passę niech zacznie ktoś przed namiO nie, ja to dopiero gdzieś pod koniec miesiąca to niech któraś mnie jednak wyprzedzi![]()
No to dobra, obie umawiamy się na koniec miesiąca a dobrą passę niech zacznie ktoś przed namiu mnie kolejna owu jakoś 13.01 wypadnie więc testowanie pod koniec miesiąca
Uuuu brzmi obiecująco, a co to znaczy?U mnie ma być okres dopiero 8/9 styczniana szczęście owulkę mam dość szybko ale zobaczymy jak będzie na lekach, nawet jakiś nowy zastrzyk mi się trafi tym razem
![]()
Uuuu brzmi obiecująco, a co to znaczy?![]()
U mnie ma być okres dopiero 8/9 styczniana szczęście owulkę mam dość szybko ale zobaczymy jak będzie na lekach, nawet jakiś nowy zastrzyk mi się trafi tym razem
![]()
U mnie też 8a będziesz testować w styczniu czy na razie masz przerwę w tym cyklu?
Ok! Robi sieO nie, ja to dopiero gdzieś pod koniec miesiąca to niech któraś mnie jednak wyprzedzi![]()
Jeszczw chwile i calkiem do Ciebie dojdzie! Dawaj, zakladaj wrzesniowe mamuski, wtedy bedzie juz przypieczetowaneChyba powoli do mnie dociera, tak wiecie w głąb mnie, że się udało. Fakt, że zwrot śniadania mnie w tym utwierdził, ale dopiero po wczorajszym badaniu przestałam się atak bardzo stresować. No i fakt, że już jestem po terminie miesiączki też chyba pomógł, szkoda, że muszę Was niedługo opuścić. Przyzwyczaiłam się już trochę;o
O nie, nie. Sa starsze stażem niech zakładają;pOk! Robi sie
Jeszczw chwile i calkiem do Ciebie dojdzie! Dawaj, zakladaj wrzesniowe mamuski, wtedy bedzie juz przypieczetowane![]()
O nie, nie. Sa starsze stażem niech zakładają;p