Kaalaa
Fanka BB :)
Oboz regwneracyjny wtedy by bylOby tylko ten "Exit" nie oznaczał dla mnie drzwi ewakuacyjnych do wyjścia do Choroszczy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oboz regwneracyjny wtedy by bylOby tylko ten "Exit" nie oznaczał dla mnie drzwi ewakuacyjnych do wyjścia do Choroszczy![]()
No ja bym się przeniosła wtedy jakbym widziała, że testy ciemnieją i że beta rośnie prawidłowo wraz z prawidłowym progesteronem. Czyli na miejscu dziewczyn już bym poszłaKażda z nas jest inna
Ja bym się szybko przeniosła na drugi wątek żeby nie pisać na wątku staraczkowym za dużo o ciąży![]()
Ja chyba uwierzę po biciu serduszka. Jakoś się strasznie boje, że nie będę serduszka. To chyba mnie dopiero uspokoi;o chociaż nie jestem pewna, czy sobie czegoś innego nie wymyślę;D kobieta strasznie bojaźliwa się okazuje;oNo ja bym się przeniosła wtedy jakbym widziała, że testy ciemnieją i że beta rośnie prawidłowo wraz z prawidłowym progesteronem. Czyli na miejscu dziewczyn już bym poszłaale na pewno nie po pierwszym pozytywnym teście bez bety i przyrostu
![]()
No ja bym się przeniosła wtedy jakbym widziała, że testy ciemnieją i że beta rośnie prawidłowo wraz z prawidłowym progesteronem. Czyli na miejscu dziewczyn już bym poszłaale na pewno nie po pierwszym pozytywnym teście bez bety i przyrostu
![]()
Znam takie odważne przypadki z innego forum, że ledwo dwie kreski na teście a już zakładany wątek był
Czasem zazdroszczę takiego pozytywnego myślenia i pewności, że wszystko będzie dobrze, zakładam wątek i ch..
Może w tym szaleństwie jest metoda?![]()
Mam nadzieję, że w następnym tygodniu będziecie panikować czy już zakładać czy czekać jeszcze kilka dni;o tego Wam życzę.No tak, bo tak naprawdę forum jest anonimowe, więc w sumie czego się baćjeżeli coś ma złego się wydarzyć to się wydarzy tak czy siak.
A tak naprawdę to tylko tak pierdziele, a sama pewnie bym się bała do końca pierwszego trymestru zakładać wątku![]()
No tak, bo tak naprawdę forum jest anonimowe, więc w sumie czego się baćjeżeli coś ma złego się wydarzyć to się wydarzy tak czy siak.
A tak naprawdę to tylko tak pierdziele, a sama pewnie bym się bała do końca pierwszego trymestru zakładać wątku![]()
O tym zastrzykuA który fragment wytłumaczyć?![]()
Mam nadzieję, że w następnym tygodniu będziecie panikować czy już zakładać czy czekać jeszcze kilka dni;o tego Wam życzę.
O tym zastrzyku![]()