reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Natrzec Cię czy lepiej kichnąć na Ciebie? Ależ będę trzymala kciuki!!!!
1000013340.gif

Kichaj na Nas Wszystkie :) ✨✨✨🥰

I nie testujesz przed terminem miesiączki wcale? 🤔 U mnie termin miesiączki na 01.01
Ostatnio okres mi się rozkręca albo 28 dnia albo nawet 30/31 także uznałam ,że 29 rozstrzygnie czy będzie okres czy ciąża:)
Jutro może coś sikne i jak nie będzie nic albo jakiś chujocień to poczekam grzecznie na 31.12 :)

@
Co do wątku styczniowego raczej nie wezmę go na siebie. Pewnie zauważyłyście, że jest mnie tu mniej, ale ciągle mamy to zmartwienie z babcią. Jest tak słaba, ze nic nie je, jest leżąca a pogotowie nie chce jej wziąć do szpitala. Nie wiem jak to wszystko sie potoczy. Trudne te ostatnie dni roku dla mnie.
Dwa lata temu też miałam okropne gdy moja chora na nowotwór mama kursowała między szpitalem i domem w tym właśnie czasie. Potem dwa miesiące opieki paliatywnej jeszcze były zanim odeszła.
Niech wątek założy ktoś bardziej obecny, obawiam się, że to nie na moje siły teraz...
przytulam strasznie mocno ❤️
Przeżyłam to samo z moją mamą 7 lat temu i do dzisiaj pamiętam każdy szczegół tej nierównej walki a później stopniowe gaśnięcie 💔 trzymaj się kochana 😘

Ja polecam w temacie medytacji trening autogenny schultza. Poleciła mi go moja fizjo urogin i rzeczywiście działa. Nawet meza przekonałam, a on negatywnie nastawiony do takich spraw. I teraz miałam iść na drzemkę, bo noc nieprzespana, a jeszcze idę wieczorem na spotkanie z koleżankami. Poszłam spać, ale natłok myśli mnie dobijał, więc włączyłam sobie trening i zasnelam w trakcie :D czy to tak ma działać? Nie wiem, ale grunt że odpoczęłam :D
Ooo dzięki 😘 muszę coś ogarnąć bo mam tak intensywne życie, że potrzebuję wyciszenia ❤️
Będę badać kortyzol i aż się boję co to wyjdzie 🫣

@Zestresowana13 toć to jeszcze masz czas na test 😁 czekamy dalej 🤞

Misiaki jeżeli nie ma nikogo chętnego na prowadzenie kresek styczniowych to może ja bym spróbowała? 🤭 mam jakiś przypływ energii na styczeń 😅😅

reklama
Do góry