reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam grudnióweczki :)

Wczoraj stwierdziłam, ze ciąża powinna trwać 6 miesiecy:-) Ja bym już chciała mieć mojego synka po tej stronie brzucha:tak:A do grudnia jeszcze tyyyyyyyle czasu.
I wczoraj też zaczęłam się zastanawiać - jak ja się będę schylać za miesiąc, dwa? Ja teraz już sobie muszę przykucnąć. :-D I próbowałam się wczoraj ogolić ale stwierdziłam, ze to grozi poważnymi uszkodzeniami ciała i chyba skorzystam z golarki elektrycznej - będzie bezpieczniej :-D

I słoneczko świeci i świat jest ładniejszy :-)

W pełni się z Tobą zgadzam:-D
A ze schylaniem też zaczynam mieć problemy...:-(

A mi chodzenie w ciązy bardzo odpowiada...co prawda męczę się dużo szybciej ale generalnie uwielbiam ciążę...teraz kiedy nie ma mdłości a córka daje o sobie znać w tak cudowny sposób...:-)

Yoka masz racje teraz jest najcudowniejszy okres :-), co prawda ja mdłości nie miałam, i czułam się od samego poczatku bardzo dobrze, ale teraz jak juz widać brzuszek, i maleństwo daje o sobie znać jest tak cudownie.

Mam pytanie do tych grudnióweczek które stosuja krem na rozstepy firmy Palmers. Gdzie go kupujecie ? Czy jest on dostepny w zwykłych sklepach i jaka cena ?

A mi chodzenie w ciązy bardzo odpowiada...co prawda męczę się dużo szybciej ale generalnie uwielbiam ciążę...teraz kiedy nie ma mdłości a córka daje o sobie znać w tak cudowny sposób...:-)

YOKA zgadzam się z Tobą:tak:dla mnie to super okres, mimo coraz cięższego brzuszka i problemów ze schylaniem czuję sie cudownie:-D

reklama
Do góry