• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
A ja sie bardzo ciesze, bo wreszcie moja twarz zaczyna sie goic, jak mnie w styczniu wysypalo, to nic sie nie goilo tylko nowe wywalalo albo w tych samych miejscach, w lutym dobilo przy owu jeszcze gorzej i wygladalam tragicznie! Teraz wreszcie wszystkie pryszczole sie chowaja 🥹 i brzuch w zeszlym miesiacu mega bolal, teraz nic a nic! Chociaz tyle z tego dobrego!

Dziewczyny mam dziwną sytuację i potrzebuje Waszej oceny…
Jestem z narzeczonym w trasie wracamy do domu i byłam w toalecie i zauważyłam pojedynczy śluz jakby lekko zabarwiony na różowo, nigdy wcześniej tak nie miałam a jestem w 12 dniu cyklu… może Wy mi podpowiecie z czego może to wynikać ?

Dziewczyny mam dziwną sytuację i potrzebuje Waszej oceny…
Jestem z narzeczonym w trasie wracamy do domu i byłam w toalecie i zauważyłam pojedynczy śluz jakby lekko zabarwiony na różowo, nigdy wcześniej tak nie miałam a jestem w 12 dniu cyklu… może Wy mi podpowiecie z czego może to wynikać ?
moze jakies podraznienie po wspolzyciu? Czasem sa okoloowulacyjne plamienia, wiesz kiedy mialabys owulacje?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry