reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

witam po wczasach, ale nadal na urlopie ... tymrazem jestem u rodziców na wsi, więc pełen luz i relaks, a do męża wracam akurat na 2-3 dni przed owulką, więc będzie się działo ..... :tak::-D:tak:

witam nowe starające się,i życzę sukcesu II kreseczek, a wszystkim życzę powodzenia ....:rofl2:

reklama
marzenix jaką piosenke wybralas na 1szy taniec jesli mozna spytac?? zycze milych ostatnich dni w panienskim stanie,a jak wieczor panienski minął???:-)

witam po wczasach, ale nadal na urlopie ... tymrazem jestem u rodziców na wsi, więc pełen luz i relaks, a do męża wracam akurat na 2-3 dni przed owulką, więc będzie się działo ..... :tak::-D:tak:
Oj to trzymam mocno kciuki ;-);-);-);-)

marzenix jaką piosenke wybralas na 1szy taniec jesli mozna spytac??
Też jestem ciekawa :-D

Nienius to prawda wyglądasz świetnie :tak::tak:

Eve84 tworzycie piękną parę :-)

A mnie coś głowa boli :-(

Lilu a jak Ty się teraz czujesz po clo? Chyba dziś zaczęłaś?

Ostatnia edycja:
Kinguś, życze Ci znalezienia super pracki:) i cos czuję że jak zmienisz prace to i dzidzia wtedy też przyjdzie:)

Dziewczyny ja już się zastanawiała, czy to może przez nasze ciągłe myślenie o dziecku tak nam trudno zajśc w ciąze:( tylko jak tu o tym nie myśleć :(

Cześć,

Wi

Nienius nio duży już ten Twój ''kolosek'' :tak::tak: Darunia też coraz piękniejsza ;-) no i przede wszystkim mamusia wygląda kwitnąco:tak: jednak to prawda że ciąża służy :laugh2:

jejku :zawstydzona/y:, dziękuję

witam nowe starające się,i życzę sukcesu II kreseczek, a wszystkim życzę powodzenia ....:rofl2:

kciuki zaciśnięte :tak:

Nienius to prawda wyglądasz świetnie :tak::tak:

dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny ja już się zastanawiała, czy to może przez nasze ciągłe myślenie o dziecku tak nam trudno zajśc w ciąze:( tylko jak tu o tym nie myśleć :(

hmm, niestety to często jest prawda. U mnie zadziałało odstawienie termometru i nie trafianie w "te" dni.

No ale myślenia całkowicie nie da się wyłączyć.

Lilu a jak Ty się teraz czujesz po clo? Chyba dziś zaczęłaś?

Witaj kochana. ja az dziwne po clo czuje sie dobrze, raz mnie tam gdzies zakulo mocniej, ale to tylko raz i przez sekundke :tak:
Clo zaczelam jesc juz w niedziele i jutro ostatni dzien :sorry2:

Moj M tez sadzi ze to przez to wieczne myslenie o fasolce nam sie nie udaje , hmmm:dry:
Ja nawet jakbym chciala to jakos nie moge przestac myslec :zawstydzona/y: :baffled:

Nenius- Pieknie wygladasz w ciazy :tak::-D

Milego dnia dziewczyny....

ale tu dzisiej cisza ...:dry:
kingus dziekuje bardzo za komplementa :-D zdjątko z tych wakacji :tak:
nenus, tikanis - prosze bardzo ;-);-):laugh2:
ja sobie zrobilam przerwe bo juz nie wyrabiam na zakretach w pracy i w domu tez ... oj jak ja bym chciala miec wreszcie swiety spokoj od tej uczelni ... poczuc taki blogostan psychiczny...:dry:
kina1409 ja nawet sie jeszcze nie staram a nie moge o tym przestac myslec!!! juz chyba takie jestesmy :sorry2:
milego dnia kobitki

Kinguś, życze Ci znalezienia super pracki:) i cos czuję że jak zmienisz prace to i dzidzia wtedy też przyjdzie:)
Dzięki to będzie moja pierwsza prawdziwa praca (teraz skończyłam studia i szukam pracy)

Witaj kochana. ja az dziwne po clo czuje sie dobrze, raz mnie tam gdzies zakulo mocniej, ale to tylko raz i przez sekundke :tak:
Clo zaczelam jesc juz w niedziele i jutro ostatni dzien :sorry2:
Moj M tez sadzi ze to przez to wieczne myslenie o fasolce nam sie nie udaje
Bardzo się cieszę, że się dobrze czujesz :tak: Mój M tylko powtarza to nie nasz czas ;-)

kina1409 ja nawet sie jeszcze nie staram a nie moge o tym przestac myslec!!! juz chyba takie jestesmy :sorry2:
milego dnia kobitki
Oj to prawda ciężko tak wyłączyć swoje myśli no ale co ma być to będzie :tak::tak:

Jejku jak u mnie gorąca aż się nie che z domu wychodzić :baffled:
Coś mnie boli prawy jajnik mam nadzieję, że się postarał i jest chociaż jeden pęcherzyk :-) Jutro o 16 mam usg, wieczorkiem napiszę co i jak.

Ostatnia edycja:
reklama
nenius specjalnie dla ciebie kochana :tak::laugh2:
ja uciekam w teren :-D i juz dzisiej nie wracam do pracki do jutra kobitki :tak:

Załączniki

• IMG_0304nabb.jpg
    IMG_0304nabb.jpg
    103,4 KB · Wyświetleń: 40
Do góry