• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny, wczoraj się nie odzywałam za dużo bo miałam taką huśtawkę nastroju przez poranny test że nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Testuję od niedzieli. W niedzielę był widoczny cień, w poniedziałek biało, a wczoraj ujrzałam ultra duszka, ale różowego, nawet nie dało się go uchwycić aparatem 🥹 Wmówiłam sobie, że to jeszcze zastrzyk.
Dzisiaj mija 13 dzień od podania Ovitrelle, 6 DPT, a testy zaczęły ciemnieć. Lecę na betę.
Zobacz załącznik 1741088
Ja się wczoraj powstrzymywała żeby cię nie zaczepiać bo mi właśnie jakoś zniknęła na cały dzień. Ale takie wieści to ja rozumiem!!!!
Czekamy na betę!

My dzisiaj mieliśmy spotkanie z genetykiem bo jednak jest obowiązkowe przy badaniu zarodków. Bardzo fajna kobieta - rzeczowo i bardzo empatycznie. Także dotarłam do pracy na 10 i nadrabiam. Tak jak wcześniej cierpliwie czekałam to jak wiem że dzisiaj powinni dzwonić odnośnie zarodków to nie mogę się skupić na niczym innym
Trzymam kciuki za dobre wieści 🍀🤞🏻❄️

Dziewczyny czy po transferze jesteście obstawione jakoś lekami? Jeśli tak to w jakiej formie, tabletki zastrzyki?
To samo co przed transferem ( ja na sztucznym cyklu bylam wiec estrofem 3x1, duphaston 3x1 i cyclogest 3x1 , encorton 1, acard 1) I tak przez chyba pol ciazy... jakos w połowie chyba całkiem sie schodzi z tych leków

Teraz oszaleje do przyrostu, bo czy to możliwe żeby to było Ovitrelle?!
13434.png

reklama
Dziewczyny, wczoraj się nie odzywałam za dużo bo miałam taką huśtawkę nastroju przez poranny test że nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Testuję od niedzieli. W niedzielę był widoczny cień, w poniedziałek biało, a wczoraj ujrzałam ultra duszka, ale różowego, nawet nie dało się go uchwycić aparatem 🥹 Wmówiłam sobie, że to jeszcze zastrzyk.
Dzisiaj mija 13 dzień od podania Ovitrelle, 6 DPT, a testy zaczęły ciemnieć. Lecę na betę.
Zobacz załącznik 1741088
Pieknie❤️❤️❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry