Kiedyś wyczytałam, ze środkowy trymetr jest najlepszy. I to jest racja. Człowiek czuje się lepiej, brzuszek powoli rośnie, apetyt na sex miałam ooogromny;-)Tak wiec, kochane, teraz czeka nas najlepsze 3 miesiace ciązy, trzeba to wykorzystać! tym optymistycznym akcentem pozdrawiam serdecznie!
Anetko ja tez czytalam ze IItrymestr jest najwspanialszy,czujemy sie dobrze,nie ma mdlosci i innych dolegliwosci,dzidzia zaczyna sie poruszac,kopac:-)no i ta ocota na sex(mi jeszcze nie wrocila),moj n nie moze sie doczekac:-)
ewelci86 no właśnie zapomniałam z nim ostatnio porozmawia na ten temat, ale teraz mam wizyte 1 wrzesnia to mam nadzieje niezapomniec![]()
Na szczescie do 1wrzesnia nie jest daleko.
Ginek mówi, ze pięknie się rozwija i oby tak dalej. Zdjęcia mi nie zrobił, ale powiedział, że na następną wizytę mam przynieść płytkę, to mi ładnie nagra:-) Tak wogóle, to miałam iść jutro na wizytę, ale dzisiaj poszłam po receptę na duphaston i ginek odrazu mnie zbadał. Jak się cieszę, że jest ok:-)
Ble, to było straszne, bo nie miałam czym wymiotować i wymiotowałam samą żółcią, bleee, a żołądek to myślałam, że mi wykręci, fuj, ale byłam potem słaba, normalnie padłam na łóżko i myślałam, ze juz nie wstanę....