reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Dzięki dziewczyny. Tak myslałam ze to bedzie 120 /60 :-), ale wolałam się upewnić. Jutro mamy zawiar jechać poogladać łóżeczka a moze juz kupimy jak nam się któres spodoba, no chyba że pogoda nam na zakupy nie pozwoli, bo strasznie u nas leje dzisiaj :wściekła/y:

YOKA jakie masz zdnaie na temat wózków jumper tako?
Boje sie ze nie przyjedzie moj i wtedy babka mowila ze polecala by zamiast tego wlasnie jumpera (choc jest ciut ciezszy) mysle ze chodzi jej wlasnie o tako.
Patrze na nie na allegro, wyglada ok ale ta firma nie przemawia jakos do mnie, malo slyszalam o nim.

YOKA jakie masz zdnaie na temat wózków jumper tako?
Boje sie ze nie przyjedzie moj i wtedy babka mowila ze polecala by zamiast tego wlasnie jumpera (choc jest ciut ciezszy) mysle ze chodzi jej wlasnie o tako.
Patrze na nie na allegro, wyglada ok ale ta firma nie przemawia jakos do mnie, malo slyszalam o nim.
Nie prowadzimy tych wózków,ale już wcześniej o nich czytałam.....i myślę że są niczego sobie...maja świetny hamulec...pompowane koła...no i wizualnie całkiem całkiem...:-)ale faktycznie nie wiem jak technicznie w terenie...:-)

Ja dzisiaj bylam na wiekszych zakupach, bo dostalismy bon promocyjny i trzeba go bylo wykorzystac. I tak, kupilam 6 body z dlugim rekawem, 10 z krotkim, sterylizator do butelek, i same butelki. I wlasnie, poradzcie dziewczyny, ile powinno sie miec butelek?I czy szklane czy plastikowe? Kupilam 2 duze plastikowe, 1 szklana i 2 male plastikowe. Nie mam pojecia:no:

reklama
Cyprysiowa wózeczek jest produkowany w Częstochowie a ja jakoś nie mam do nich przekonania bo wiem że wózki tam produkowane maja słaba wytrzymałość.....ale ten wydaje się trochę unowocześniony...:-)

Do góry