reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka laseczki, u nas pada i strasznie gorąco, masakra... A ja się właśnie objadłam lasagne i ledwo zipię, a jeszcze sterta prasowania mnie czeka... ehhh

reklama
Hop hop:-D:-D, co ja sama Was czytam teraz, czy jak:confused::szok::-D
U nas (czyt. na śląsku) dziś pogoda super, ciepło, słonko i te sprawy. Ja dzisiejszy dzionek spędziłam całkiem aktywnie, bo byliśmy z moim chazbent:-D w Brennej na dożynkach-ludzi w brud:szok:, podjadłam różnych smakołyków tam serwowanych, naoglądałam się koników, i nawet szłapki w wodzie udało się pomoczyć:-D:-D, a teraz to tak owe wyglądają jak u słonia, takie spuchnięte:szok:

Z tym popuszczaniem moczu to ja mam, tak jak większość z Was i to już od dłuższego czasu:baffled:, co nie ukrywam doprowadza mnie do szału:wściekła/y:, też jak nie skrzyżuję nóg odpowiednio szybko, to mam "po ptakach", czyli majciuchy do przebrania:szok::baffled:, a jak daj "boziu" zdążę na kibelek (kilka tysięcy razy dziennie i w nocy) no kap kap i już...- powiedzcie babeczki, czy tak będzie aż do końca ciąży??, bo w domu to podłoga już mi się ściera powoli przed wc:baffled::baffled:

Cześć Mamuśki:)

Ja właśnie wróciłam z Katowic z badania tego co to ostatnio byłam, a nie było lekarki:) Mam zdrową dużą córcie (już na 100%) !!! Waży 562g:) Mam nagrany filmik jak ziewa, pokazuje język, macha nóżkami, liże sobie rączkę:) Jest cudna:) I wyobraźcie sobie że ma stópki po mamusi, bo ja mam ten drugi palec dłuższy niż ten duży i ona też!!!:):) Wszystko się super rozwija i działa jak należy:) Jestem zachwycona:) Pokazała dupeczkę tak że już nie ma wątpliwości że to Zuzia:)

Poza tym byłam w Ikei i qrde nie było na stanie tego mojego łóżeczka:( I czeka nas znowu wycieczka do katowic...

Kupiłam kilka ciuszków "dziewczyńskich" :) i byłam na pyyysznych pierogach ruskich:)

Fajny miałam dziś dzień!!!

ja wizyte mam 16.09 (w swoje imieninki:tak:) ale niewiem czy mi zrobi usg bo wkoncu tyg wczesniej mialam robione to 4d.
normalnie mialam co miesiac choc wizyte przed 4d nie robil mi bo stwierdzil ze nie bedziemy maluszka meczyc...moze znowu tak stwierdzi... choc wolalabym miec.
A wy macie co wizyte? co ile?

Agatkas, cieszę się, że wszystko jest ok i ze pooglądaliście sobie córeczkę.
Yoka, ja też mam wizytę 04.09.
Mam nadzieję, ze usg będę miała, o tym ze byłam na 4d nie będę wspominała, bo lekarze nie lubią jak się idzie do innego lekarza, bo to tak jakbyśmy ich sprawdzały.
Ja mam wizyty co 3 tygodnie, bo na tyle dostaję zwolnienie.

reklama
Do góry