reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziekuje dziewczyny ze sie martwicie zawsze moge na was liczyc martwie sie od rana do wieczora ale mysli mam pozytywne i wierze ze moja córcia będzie zdrowa. Wlozylam duze lozko do pokoju synka bo nawet juz nie daje rady go nosic od razu boli mnie brzuch.
Pozdrawiam.

Ja do pani dr biegam co 4 tygodnie -świetny lekarz ale przyjmuje w normalnej przchodni więc nie ma USG (ma też prywatną praktykę ale nie czuję się gorzej traktowana z tego powodu, że jej nie płacę:))
A na USG (3D) chodzę przepisowo tzn. na początku w celu potwierdzenia a potem 13tc, 21tc, 32tc i 38tc -za pół ceny

Witam mamuśki.....
Ostatnio troszke zadko u was bywam,ale jestem zabiegana jak nic....

Z tego co doczytałam to Cyprysiowa nie martw sie, chyba jest nas znacznike wiecej popuszczających:P hahaa

Co do wizyt to ja mam teraz tez 16 wrzesnia....co do usg to nie wiem...moze pojde wczesniej prywatnie...bo ten sprzet u mojej babaeczki to taki nie za specjalny....wkoncu panstwowy...to nie ma co zbyt wiele oczekiwac....

A tak to musze się pochwalic,ze bylismy dzisiaj z miskiem u kumpeli po łózeczko...juz stoi skręcone w pokoju...tak milutko sie jakos zrobiło jak juz ono jest :-)

Agatkas - super, że wam się tak udało z tym filmikiem i dzidzia była aktywna, a na pierogi mi się też zbiera i jutro robię sobie sama w ilościach hurtowych, bo mój mąż to odkurzacz do pierogów, zwłaszcza ruskich.

Ja wypucowałam chałupkę, poprasowałam i jutro mam labę, no z wyjątkiem lepienia pierogów, hehehe.

hej !!!

zaraz pedze poczytac troszke co u Was !!!

a ja mam stracha bo jutro pierwszy dzień Liwci w przedszkolu :szok:
Sama Liwcia sie cieszy a ja z jednej strony ciesze sie a z drugiej czuje sie jakby nie wiem gdzie mi ją brali :sorry2:

reklama
A moja córa miała dziś kochliwy wieczór, chodziłą i powtarzała "Tato, ty jesteś kochany!" "Mamo cudna jesteś!" ...Normalnie rozkłada na łopatki takie szczęście chodzące, już się nie mogę doczekać jak będzie miałą siostrzyczkę do psotek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry