reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sheeppy tak jak ja, w ciąży miałam duuużo czasu ale zastanawiam sie jak to będzie po :-p
A co do czopu to właśnie chodzi o to że ostatnio w szpitalu załapałam infekcje dróg rodnych i mi tabletki dopochwowe przepisali... i mi sie wydzielina zmieniła i nie wiem czy to efekt tabletek czy to czop tak lekko sie odrywa...
Tylko tydzień został ale żadnych objawów nie mam :-( a już bym tak chciała te malutkie nóżki i rączki całować...

Pusto tu dzisiaj (weekend sie zaczął) więc ide spać... miłej nocki
ach tak.. u mnie jak się czop odrywał, to od razu była krew, od krwi to już u każdej niby poród w ciągu najbliższych 48h :p
oj tam, z jednym maleństwem nie jest źle, moze tylko pierwszy miesiąc, potem jest super:D mam czas na wszystko póki co oprócz snu:-p
dobranoc, wyśpijcie się dobrze :-)

reklama
o tej godzinie spac??? nieladnie kobietki.... ja wlasnie wzielam prysznic no i za godzine S przyjedzie. a jutro na 10.30 mam fryzjera, zobaczymuy co mi zrobi z moich wlosow. kurde a w niedziele na 11 musze jechac do szkoly na rozmowe kwalifikacyjna. nie wiem jak to zrobie, ciekawe kto ze mna pojedzie jak S to jeszcze najebany bedzie

Ahoj!!!
Sheeppy Witam... Będziemy miały kolejną mamusię z 2 dzieciaczkami... Fajnie! Powiem Ci że na siedzenie przy kompie jest czas nawet jak się ma 2 dzieci. Zobacz po mnie...:-)

Polna A może u Ciebie fasolka wyrosła???

A mi w pierwszej ciąży 25kilo przybyło. Przed ciążą ważyłąm 60 kilo, ale za to po to już 80 mi zostało, a wszystko przez to że mam problemy z hormonami i lekarz nie powiedział że nie mogę jeść produktów pełnych węglowodanów. A w drógiej ciąży przyttyłam coś ponad 10 kilo i wszystko udało mi się zrzucić.

Cześc dziewczynki....i witam nową mausię!!!!Ja dziś na nogach od 5.30 ,poprostu masakra do tego zbliża mi się @ i wszystko w koło mnie ostro drażni.a tak to luz wczoraj byłam na zakupach i dziś znowu jade ,muszę kupić sobie spidnie i danielowi jakąś ocieplaną bluze bo on to kurtek nie nawidzi!!!ech ja to się z nim mam, co do kilogramów to z Oliwka do 32 tyg skoczyło mi 6 kg a 2 dni póżniej miałam 15 na plusie bo woda mi się zatrzymała , a 6 dni po porodzie spadłam 13 kg ,z bartkiem do dnia porodu czyli 37 tyg przybyło mi 8 kg a wage teraz mam taką jak przed ciążą:)

cześć mamusie z rana, pora na kawkę :-)
EWI44 dzięki za pocieszenie, mam nadzieję że ja też będę mieć ten czas dla siebie :tak:

oliwka_11 pisze:
Cześc dziewczynki....i witam nową mausię!!!!Ja dziś na nogach od 5.30 ,poprostu masakra do tego zbliża mi się @ i wszystko w koło mnie ostro drażni.a tak to luz wczoraj byłam na zakupach i dziś znowu jade ,muszę kupić sobie spidnie i danielowi jakąś ocieplaną bluze bo on to kurtek nie nawidzi!!!ech ja to się z nim mam, co do kilogramów to z Oliwka do 32 tyg skoczyło mi 6 kg a 2 dni póżniej miałam 15 na plusie bo woda mi się zatrzymała , a 6 dni po porodzie spadłam 13 kg ,z bartkiem do dnia porodu czyli 37 tyg przybyło mi 8 kg a wage teraz mam taką jak przed ciążą:)
a jak to zrobiłaś, że nie przytyłaś za dużo?:confused: też tak chcę teraz ale już widzę siebie z czekoladą i mc donaldem:dry:
może u mnie tak jak u EWI44 to przez hormony:confused:
netgirl pisze:
oj... a Ty nie pracujesz tylko ciagle pewnie w domu siedzisz? moj jak wraca z roboty to tyz na nic nie ma sily... pracuje 4 dni w tyg, ale od nowego miesiaca bedzie pracowal 6 dni i to od 16:30 do 00:30... ech no ale coz:) tak musi byc
siedzę w domu jak ta kura:-( miałam po przeprowadzce zacząć pracę, najpierw na popołudnia żeby Nikuś siedział z babcią [przyszywaną]a od kwietnia na cały etat, od rana, tak się cieszyłam że odpocznę i znormalnieję bo dziczeję w tym domu ;-)a tu fasolka i jeszcze pewnie z półtora roku sobie poczekam.. jak nie więcej

Witam z rana:)

Polna moze masz dzidzie ze tak ci sie spoznia ten okres:) :-D

Sheeppy strasznie duzo przytylas w pierwszej ciazy:baffled:Moze druga bedzie inna:-)

A u mnie kurde mecze sie ze skurczami cala noc i teraz No-Spa nie pomaga i chyba dzis sie juz wybiore do lekarza bo i maluszek sie zrobil spokojniejszy.. prawie sie nie rusza:-(Martwie sie i nie wiem czy czekac....

Cześć
na "poznajmy się" pisałam, że będę się odzywać często, ale małż miał wolne wczoraj i nam jakoś czasu nie było :zawstydzona/y:
co do kilosów to ja przytyłam 13 kg, 6,5 spadło w dniu porodu a reszta poszła w przeciągu 2 tygodni. Najgorsze, że teraz tak się rozleniwiłam i sobie tyję i tyję... :zawstydzona/y:

Ojej, dopiero się obudziłam, cóż weekend..

Dzień dobry :-)

Ja już zasiadłam z śniadankiem przed laptopem :-p
Dzisiaj Kuba pojechał do mamy i wraca dopiero jutro a do mnie przyjeżdża mama do jutra :-)
Więc weekend z rodzinką :-) no i zakupami :-p więc jak już przyjedzie to pewnie mnie nie będzie :-)

Ja też siedzę całymi dniami w domu i nic nie robie :-/ No ale cóż ... później się na robie :-p

MADZIA - ty leć do tego lekarza ...!
ja to mam z Niną już systemy wystarczy że sobie pomyśle żeby się ruszyła bo się martwię to ona się ruszy i dalej muli :-p tak tylko żeby mnie uspokoić :-p beka że tak powiązane jesteśmy że mała czuje to co ja czuje :-)

hey KACHNA :-)

reklama
Hej hej, faktycznie w weekendy tu pusto
u mnie dziś po południu rodzina będzie, nienawidzę weekendów :dry:
a tak mi się chce spaaaaaaaaaaać, w tv nic nie leci, nie ma z kim pogadać :no:

Do góry