reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie umiem cytować kilku osób :w jednym poscie :p
synek w dzień nie śpi wcale, w nocy śpi z 10-11 godzin, budzi się średnio 3-5 razy w ciągu jednej nocy, jeszcze od jego urodzenia ani nocy całej nie przespałam :( a im większy tym mniej snu potrzebuje. bedzie ciężko jak z brzuchem się nawet położyć nie będę mogła, ale muszę to jakoś przetrwać ;)

reklama
sheeppy uuuu to wspolczuje :no: mi Ala przesypia cale nocki,jedynie nad ranem sie przebudzi ale daje Jej misia i smoka to pospi sobie z godzinke albo dluzej :happy:
chodziaz czasami sa noce ze sie obudzi pare razy !!

a co do cytatow to jak masz posta na samym rogu sa 3 kwadraciki ,,cytuj,, +.. i ..odp.. to jesli chcesz cytowac pare osob to klikasz na PLUSIK przy kazdym poscie ktory Cie interesuje a potem ewentualnie przy odpisywaniu ucinasz niepotrzebna zdania !!

sheeppy uuuu to wspolczuje :no: mi Ala przesypia cale nocki,jedynie nad ranem sie przebudzi ale daje Jej misia i smoka to pospi sobie z godzinke albo dluzej :happy:
chodziaz czasami sa noce ze sie obudzi pare razy !!

a co do cytatow to jak masz posta na samym rogu sa 3 kwadraciki ,,cytuj,, +.. i ..odp.. to jesli chcesz cytowac pare osob to klikasz na PLUSIK przy kazdym poscie ktory Cie interesuje a potem ewentualnie przy odpisywaniu ucinasz niepotrzebna zdania !!
oo wielkie dzięki za pomoc bo jeszcze nie jestem obeznana z tym typem forum:-)
a co do spania to już nie wiem, co robić wszystkie dzieci ładnie śpią, tylko nie moje:wściekła/y:
z dwoma maluchami to będzie straaaasznie ciężko, ale jak przetrzymam pierwsze lata to potem już będzie tylko z górki :tak:

FIRANKA - no to lipa -_- a ja tak lubię słodycze :-p ale na szczęście jeśli chodzi o jedzenie to jadam wszystko ale i jeść w ogóle nie muszę :-p jakoś dam radę :-)

OLENKA - a no ... ja mam mieszane uczucia z 1 strony czuję się nie przygotowana i pełna obaw a z 2 czuję się przygotowana jak nigdy i nie mogę się mimo wszystko już doczekać kiedy wezmę moją kruszynę na ręce :-) a to że masz humory to normalne ... mój na szczęście to niesamowicie dobrze znosi :-p

POLNA - a może chcesz przyjechać do Gdańska mnie nauczyć gotowania ? jej ... jak ja bym chciała mieć chęci żeby przy garach postać ... tym bardziej że jak już coś zrobię i mi coś wyjdzie to jestem dumna z siebie i chodzę i się chwalę ciągle :-p mam nadzieje że mała będzie dla mnie motywacją :-)

SHEEPPY - witamy witamy :-) Twój synek wygląda jak ja jak byłam malutka :-p (i to nie on przypomina dziewczynkę żeby nie było tylko ja przypominałam chłopca :-p ) a ile masz lat zdradzisz ? :-p

Do mnie mama wpadła i przywiozła gołąbki to się obżarłam :-) ...w ogóle dzisiaj to od rana jem :-p jem i ciągle jem :-p ... no ale w końcu mogę :-p i tak nie tyję :-p

SHEEPPY - witamy witamy :-) Twój synek wygląda jak ja jak byłam malutka :-p (i to nie on przypomina dziewczynkę żeby nie było tylko ja przypominałam chłopca :-p ) a ile masz lat zdradzisz ? :-p

Do mnie mama wpadła i przywiozła gołąbki to się obżarłam :-) ...w ogóle dzisiaj to od rana jem :-p jem i ciągle jem :-p ... no ale w końcu mogę :-p i tak nie tyję :-p
Wszyscy mi mówią, że wygląda jak dziewczynka, zwłaszcza teraz, bo ma włoski długie
nie obcinam mu bo to takie słodkie ;-) no i dlatego że ma uszy odstające :-D
Lat mam 21:-p
obiecałam sobie, że w tej ciąży tak nie przytyję, bo w poprzedniej przybrałam 30 kilo:szok:

sheeppy Ej nie no wkoncu kiedy sie nauczy spac ladnie w nocy :happy:a moze akurat jak sie urodzi bobasek to Niki (moe tak pisac ?) bedzie juz spal cala noc ;-)wkoncu jeszcze 8 miesiecy Jemu zostalo :-)
i masz racje napoczatq czlowiek sie pomeczy ale pozniej bedzie z gorki :tak:
Ty bedziesz miala odchowana dwojke a ja znowu bede sie bawila z pieluchami :-):-D

femme wkoncu sie nauczysz gotowac :tak:ja tez bylam zielona a teraz potrawie nawet ciastka upichcic i o dziwo wszystkim smakuja :laugh2:
podrzucilabys mi golabki bo teaz naszla mnie ochota :-)

zreszta cos mi sie okres spoznia :sorry2: i to prawie tydzien :confused:

Ja uciekam bo Ala sie obudzila wiec pasuje podgrzac obiadek ,teraz uciekla do rodzicow bo wrocili z pracy to juz troszke lzej mam :rofl2:
Dojutra Babeczki ;-)

SHEEPPY - no u mnie było tak że wszyscy myśleli że chłopcem jestem :-p a naprawdę strasznie podobna byłam jak zobaczyłam to zdjęcie to 1 co mi do głowy przyszło to co ja tam robie :-p jej taka młodziutka a już tyle za sobą ... a co do kilogramów to aż nie do wiary że przybrałaś 30kg <szok> w ogóle nie widać ! chyba że kryjesz coś w nogach :-p

POLNA - no mam nadzieje że się nauczę gotować zjadliwie :-p chciała bym żeby moje dziecko lubiło moją kuchnie :-p a gołąbków Ci nie wyśle bo mama mi tylko 2 przywiozła i już je zjadłam :-p

SHEEPPY - no u mnie było tak że wszyscy myśleli że chłopcem jestem :-p a naprawdę strasznie podobna byłam jak zobaczyłam to zdjęcie to 1 co mi do głowy przyszło to co ja tam robie :-p jej taka młodziutka a już tyle za sobą ... a co do kilogramów to aż nie do wiary że przybrałaś 30kg <szok> w ogóle nie widać ! chyba że kryjesz coś w nogach :-p
a do mnie wcale nie jest podobny :-p
6 kg mi jeszcze zostało, widać trochę po udach i pupie :-(
a teraz znowu polecę w góre :sorry2:
ps. jak wejść do galerii użytkownika, bo nie umiem tej opcji znaleźć i nie mogę zdjęć Waszych pooglądać

ojj w [pupie dobrze jak trochę jest :-) ja przybrałam tylko w pupie i brzuchu :-p a z pupy się bardzo cieszę bo uważam że trochę pupki dobrze mieć a tak to nigdy nie mogłam przytyć ... :-p a u nas nie ma chyba nawet czegoś takiego albo ja jeszcze też o tym nie wiem :-p w tym wątku wklejamy jak chcemy się czymś pochwalić :-p albo namiary na NK dajemy :-p

reklama
ojj w [pupie dobrze jak trochę jest :-) ja przybrałam tylko w pupie i brzuchu :-p a z pupy się bardzo cieszę bo uważam że trochę pupki dobrze mieć a tak to nigdy nie mogłam przytyć ... :-p a u nas nie ma chyba nawet czegoś takiego albo ja jeszcze też o tym nie wiem :-p w tym wątku wklejamy jak chcemy się czymś pochwalić :-p albo namiary na NK dajemy :-p
mi przytyło wszystko, nawet ramiona, teraz muszę się panować z jedzeniem PS idę na spaghetti :laugh2:
ja dodawałam jakieś zdjęcia tu do galerii, mam jakieś 3 albumy, ale gdzie to kurde jest:confused:

Do góry